Ελλάδα

Τραγωδία στο Ελληνικό: Φώναζε στον ταξιτζή «με σκότωσε» και εκείνος της είπε «κυρία, βγείτε έξω»

Ακούστε το άρθρο

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μαρτυρία του οδηγού ταξί για την χθεσινή τραγωδία στο Ελληνικό όπου αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ταξιτζής, ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.

Ωστόσο μόλις είδε την τραυματισμένη γυναίκα να μπαίνει στο ταξί του αιμόφυρτη, αντί να την μεταφέρει στο νοσοκομείο την έβγαλε έξω από το όχημα.

Λέγοντας στους δημοσιογράφους πως ταράχτηκε όταν είδε την γυναίκα, ο ταξιτζής δεν εξήγησε τον λόγο που έβγαλε έξω την τραυματισμένη γυναίκα, αλλά σχολίασε το γεγονός πως το ταξί του γέμισε με αίματα.

«Βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε” είπε» σημείωσε ο ταξιτζής.

«Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω “κυρία βγείτε έξω”. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. “Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με” μου είπε» περιέγραψε ο ίδιος.

Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία στο Ελληνικό

Νεκροί είναι ο ηλικιωμένος στρατιωτικός εν αποστρατεία και η 50χρονη σύντροφός του, βουλγαρικής υπηκοότητας, που είχαν διακομιστεί σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με τη σύντροφό του την πυροβόλησε, στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, και αυτοπυροβολήθηκε.

Η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει αλλά κατέρρευσε λόγω των σοβαρών τραυμάτων της και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η γυναίκα δεν πρόλαβε να κάνει μια απόσταση 10-15 μέτρων, μπήκε σε ένα ταξί που περίμενε πελάτη και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ταξί, είδε την αιμόφυρτη γυναίκα να του φωνάζει «με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν, με σκοτώνουν» και επειδή σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να την βοηθήσει, της είπε να φύγει από το όχημα. Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και λίγα μέτρα πιο πέρα κατέρρευσε.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα