Τραγωδία στο Μοσχάτο: Άφησε σημείωμα η 14χρονη για την αυτοκτονία

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5, καθώς όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ανήλικη μαθήτρια θεωρούσε ότι είχε ερωτική σχέση με 46χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο πατέρας της 14χρονης έμαθε πώς η κόρη του είχε σχέση με τον 46χρονο, μετέβη στο κατάστημά του όπου οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και ακολούθως η υπόθεση έφτασε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Εν συνεχεία τον κατήγγειλαν για αποπλάνηση ανηλίκου και ο 46χρονος συνελήφθη.

Η 14χρονη άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε τη ζωή της χωρίς τον 46χρονο και πως δεν καταλάβαινε γιατί οι γονείς της δεν της επέτρεπαν αυτή τη σχέση.

Η κόρη του ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών ήταν φίλη με τη 14χρονη, ενώ ο άνδρας μετέβη στον εισαγγελέα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες. Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε άλλη μια σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018. Εξ αυτού του λόγου φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία καθώς είχε φωτογραφίες από εκείνη την ανήλικη.

 

 

via