Κόσμος

Τραγωδία στο Μπρονξ: Πασίγνωστος ηθοποιός από την Αλβανία έπεσε από μπαλκόνι 6ου ορόφου μαζί με τη σύζυγό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αλβανός ηθοποιός Φλοριάντ Μπελιού, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στο Μπρονξ μαζί με τη σύζυγό του, ανήμερα των γενεθλίων του.
Ακούστε το άρθρο

Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τη ζωή του στο Μπρονξ των ΗΠΑ, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του, ο γνωστός Αλβανός ηθοποιός και επίδοξος σκηνοθέτης Φλοριάντ Μπελιού, ο οποίος έκανε βουτιά στο κενό από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας μαζί με τη σύζυγό του, Ορνέλα Σέχι.

Ο 35χρονος Μπελιού και η 28χρονη σύζυγός του, γονείς δύο παιδιών, βρέθηκαν νεκροί στην πίσω αυλή του κτιρίου επί της οδού 2199 Cruger Ave. γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου, δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, η σύζυγος του ηθοποιού φαίνεται να πέφτει από τον έκτο όροφο πρώτη με τον Μπελιού να πέφτει και εκείνος λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ανέφεραν πηγές που επικαλείεται το New York Post.

Τα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την πτώση τους.

Πηγές είπαν ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο με τα δύο μικρά παιδιά τους πριν από περίπου τέσσερις μήνες.

Η διπλή τραγωδία προκάλεσε θλίψη στα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, που έφτασαν στο σημείο, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του Μπελιού η οποία εθεάθη συντετριμμένη να κλαίει.

Ο Μπελιού ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και έπαιξε στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, ανέφερε το EuroNews Albania. Πριν από δύο χρόνια, εργαζόταν πάνω σε δύο βιβλία και ένα σενάριο ταινίας που ήλπιζε να παρουσιάσει στο Netflix, ανέφερε η έκθεση. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι μπορεί να δούλευε πρόσφατα και ως οδηγός.

Όλη η επικαιρότητα