Ελλάδα

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Κουμ-Καπί – Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα

Ακούστε το άρθρο

Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Κουμ Καπί, μια 60χρονη γυναίκα η οποία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Περαστικοί που διασκέδαζαν σε διπλανά καταστήματα στην περιοχή, άκουσαν την άτυχη γυναίκα να φωνάζει βοήθεια και μέσα στο σκοτάδι είδαν την φιγούρα της 60χρονης που τα κύματα την οδηγούσαν προς τα βράχια και πάλι πίσω προς τη θάλασσα.

Φώναζε βοήθεια αλλά παρά το γεγονός ότι την έβγαλαν από τα νερά της θάλασσας ζωντανή τελικά την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της στο ασθενοφόρο

Νεαροί ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν λιμενικό, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

Τελικά την γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, “τράβηξαν” από τη θάλασσα λιμενικοί με τη συνδρομή πυροσβεστών ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε για να την οδηγήσει στο Νοσοκομείο.

Όμως, η γυναίκα, είχε καταπιει πολύ νερό και παρά το ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ανάνηψης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μαρτυρίες στο Flashnews.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ από την ενδυμασία δεν έδειχνε άτομο που προηγουμένως είχε βρεθεί σε κάποιο μπαρ. Το γεγονός ότι η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη συνέβαλε ώστε η γυναίκα να μην βρεθεί από την πτώση της απευθείας πάνω στα βράχια και να κρατηθεί έστω για λίγο ζωντανή παλεύοντας για τη ζωή της. Όμως όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο το σώμα της είχε ήδη αρχίσει να εμφανίζει τα σημάδια ανθρώπου που έχει πνιγεί.

Τα στοιχεία της παραμένουν αγνωστα, καθώς πάνω της δεν βρέθηκαν χαρτιά ενώ το μόνο στοιχείο που κρατούν οι λιμενικές αρχές, που έχουν και την αρμοδιότητα για την διερεύνηση της υπόθεσης, είναι ένα δαχτυλίδι το οποιό μπορεί να αποτελέσει το “κλειδί” για την αναγνώριση του πτώματος.

Όλη η επικαιρότητα