Ελλάδα

Tραγωδία με το ζευγάρι δυτών στη Χαλκιδική που ήθελε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Ακούστε το άρθρο

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τραγωδία, που εκτυλίχθηκε έξω από τον Μαρμαρά Χαλκιδικής με ζευγάρι αυτοδυτών, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται, πως μια 45χρονη έχασε της ζωής της, ενώ ένας 47χρονος σύντροφός νοσηλεύεται με τη «νόσο των δυτών», μετά από προσπάθεια να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ ομαδικής κατάδυσης.

Δείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ» Κόλπου Χαλκιδικής, 45χρονη αλλοδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης, 47χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, με συμπτώματα δυσφορίας, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ» Κόλπου Χαλκιδικής. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στη μαρίνα Πόρτο Καρρά, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Πηγή: thestival.gr

Όλη η επικαιρότητα