Categories: LifestyleΚόσμος

Τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κάνει ενέσεις… με αίμα αρκούδας – «Είναι ωφέλιμο για την υγεία»

Share

Είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, 43 ετών και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος για την Σελέν Γκιοργκιουζέλ, που το όνομά της το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα στη γειτονική χώρα.

Η πρωταγωνίστρια του «A Life Lost In Colours» έχει προκαλέσει ντόρο στην Τουρκία και οι λόγοι δεν είναι επαγγελματικοί.

Η ίδια τις προηγούμενες ημέρες παραχώρησε δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι οφείλει την ομορφιά της στη μητέρα της και τον πατέρα της.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Άλλωστε, είναι πολύ όμορφη και σέξι. Γιατί να μην το υπερηφανεύεται;

Στη συνέχεια όμως έριξε τη «βόμβα» και άφησε άπαντες άφωνους. Η Γκιοργκιουζέλ λοιπόν, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κάνει ενέσεις με αίμα αρκούδας για να γίνει πιο δυνατή και σφριγηλή.

«Οι αρκούδες δεν έχουν μυϊκή απώλεια επειδή ξαπλώνουν για έξι μήνες. Τα αποτελέσματα των ερευνών φανέρωσαν ότι το αίμα των ζώων είναι ωφέλιμο για τον άνθρωπο. Θα το κάνω. Είναι καλό για τη δομή των μυών και των οστών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πολλοί θεώρησαν ότι κάνει πλάκα. Ωστόσο, η ίδια επανήλθε στο θέμα και εξήγησε τι εννοούσε, δηλώντας παράλληλα αποφασισμένη να κάνει τις ενέσεις.

«Το είπα για αστείο, αλλά ήμουν σοβαρή. Αυτό θα ήταν πολύ ωφέλιμο για την υγεία. Εξακολουθούν να εργάζονται στο εξωτερικό. Επικοινώνησα με τα πανεπιστήμια εκεί μέσω e-mail. Θα είμαι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που θα το κάνουν αυτό όταν εφαρμοστεί», είπε.

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια παλαιότερα είχε υποβληθεί σε εγχύσεις με βλαστοκύτταρα από ακροποσθία στο πρόσωπό της.

«Τα βλαστοκύτταρα που λαμβάνονται από υπολείμματα περιτομής είναι πολύ καλά για το δέρμα. Έκανα περιποίηση δέρματος με αυτή τη μέθοδο. Αυτό το σύστημα είναι απολύτως νόμιμο και έχουν ληφθεί όλες οι άδειες», είχε αποκαλύψει.

πηγή:in.gr