Ελλάδα

Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Τα νεότερα για την υγεία του παιδιού

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης!
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία έχασε το δάχτυλό της, την ώρα που έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά του δήμου Θεσσαλονίκης και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση, για την επανασυγκόλλησή του.

Από τη μέχρι στιγμής εικόνα, η κατάσταση υγείας του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο εξακολουθεί, όπως και οι γονείς του να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ βελτιώνεται συνεχώς.

Πιθανόν να πάρει εξιτήριο την Κυριακή

“Ήδη ο αριθμός των επισκέψεων των γιατρών έχουν μειωθεί στο δωμάτιο της μικρής και οι πρώτες ενδείξεις, όπως μας μεταφέρει η μητέρα της είναι ενθαρρυντικές και αισιόδοξες. Ενδέχεται να πάρει εξιτήριο μέχρι την Κυριακή“, ανέφερε στο GRTimes,η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.

Ακόμα και μετά το εξιτήριο οι επισκέψεις της οικογένειας για τη μετεγχειρητική πορεία και πλήρη αποκατάσταση του παιδιού θα πρέπει να συνεχιστούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και υπολογίζονται σε 2-3 κάθε εβδομάδα, μέχρι νεοτέρας.

Μαρτυρία «κλειδί»

Εξάλλου, σύμφωνα με την κ. Πακιρτζίδου, η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί και πάλι στο ΑΤ Τούμπας – Τριανδρίας, οπότε και αναμένεται να κατατεθεί από την πλευρά της οικογένειας δήλωση παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Η πλευρά της οικογένειας αναμένεται να επικεντρωθεί ακόμη σε κατάθεση μάρτυρα, σύμφωνα με την οποία φαίνεται να έχει γίνει αναφορά στο Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με προβλήματα στην παιδική χαρά όπου σημειώθηκε το αποτρόπαιο ατύχημα.

“Στην συγκεκριμένη τσουλήθρα μάλιστα, φέρεται να έχει πιαστεί ρουχαλάκι κάποιου άλλου παιδιού, γεγονός που έχει αποτυπωθεί και σε σχετικές φωτογραφίες, αποδεικνύοντας το χάσμα ανάμεσα στα σίδερα της τσουλήθρας“, πρόσθεσε η κυρία Πακιρτζίδου.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα