Categories: Αθλητισμός

Τραυματισμός κρατάει τον Εμμανουήλ Καραλή εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος – «Είμαι πληγωμένος… Είμαι κουρασμένος και αυτό δεν είναι δίκαιο»

Share

Ο τραυματισμός του Εμμαουήλ Καραλή ήταν τελικά αρκετά σοβαρός και δυστυχώς ο 22χρονος επίκοντιστής δε θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν ήταν ενθαρρυντικά για τον νεαρό πρωταθλητή από την Ηλεία, που έδειξαν ότι ο δικέφαλος στο πόδι έχει επιβαρυνθεί και δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο κλειστού όσο και αν ο ίδιος το επιθυμούσε.

Από την αρχή ο προπονητής του ήταν αρνητικός προκειμένου να προστατευτεί ο αθλητής ενόψει της σεζόν του ανοιχτού στίβου και τελικά η λογική επικράτησε του ενθουσιασμού με τη συνδρομή και της ιατρικής γνωμάτευσης.

«Δυστυχώς ο πόνος ξεπέρασε το πάθος μου για το άθλημα και κατέληξα να ολοκληρώσω τη σεζόν σήμερα. Είμαι πληγωμένος… Είμαι κουρασμένος και αυτό δεν είναι δίκαιο. Όλα ήταν τέλεια μέχρι σήμερα και ήξερα ότι θα έκανα τη χώρα μου περήφανη. Ξέρω ότι ο δρόμος που διάλεξα είναι σκληρός γεμάτος εμπόδια αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ στο μέλλον. Ξέρω ότι αυτό με κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Θα τα πούμε σύντομα…» δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 22χρονος επικοντιστής θα συνεχίσει την αποθεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της θερινής σεζόν καθώς προγραμματίζει να ξεκινήσει από τα ντάιαμοντ λιγκ.

Σίγουρα, αυτή η δυσκολία θα τον πεισμώσει κι άλλο ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και να κάνει τις… πτήσεις που έχει δείξει πως μπορεί να κάνει.