Κόσμος

Τρείς μισθούς δίνει η Tesla στους Ουκρανούς για να πολεμήσουν

Η μία μετά την άλλη δείχνουν την έντονη αντίθεση τους οι εταιρείες στην εισβολή των Ρώσων επί ουκρανικού εδάφους.
Ακούστε το άρθρο

Η μία μετά την άλλη δείχνουν την έντονη αντίθεση τους οι εταιρείες στην εισβολή των Ρώσων επί ουκρανικού εδάφους.

Αυτή τη φορά ο Elon Musk προτίμησε έναν πιο δυναμικό τρόπο ώστε να πείσει τους Ουκρανούς που εργάζονται για την Tesla σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ενταχθούν στο μέτωπο απέναντι στους Ρώσους.

Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί που εργάζονται για την μεγάλη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων έλαβαν ένα mail σύμφωνα με το οποίο θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους για το επόμενο τρίμηνο, ενώ σε περίπτωση που συνεχιστεί η εισβολή, ο Αμερικανός μεγιστάνας θα επανέλθει με νέα κίνητρα.

Ο Musk στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και με άλλους τρόπους, καθώς έσπευσε να προσφέρει την υπηρεσία δορυφορικού internet της Starlink στη χώρα που αντιστέκεται, ενώ δήλωσε πρόσφατα πως οι περίπου 5.000 Ουκρανοί κάτοχοι Tesla θα μπορούν να φορτίζουν δωρεάν το όχημα τους και σε χώρες του εξωτερικού (Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία).

Υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες εταιρείες έχουν αποχωρήσει από τη Ρωσία από την πρώτη κιόλας ημέρα δείχνοντας άμεσα την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε εχθροπραξία, που σημαίνει ταυτόχρονα και τεράστιες οικονομικές απώλειες.

Πηγή:newsauto

Όλη η επικαιρότητα