Τρεις ώρες ενώπιον των Αστυνομικών ο πατριός της Ρούλας – Η πολύωρη κατάθεση

Share

Πάνω από τρεις ώρες διήρκησε η κατάθεση του πατρινού της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας για την κατάθεση του Γεώργιου Γεωργίου, ενός από τα στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κατάθεσή του έχει τη δική της βαρύτητα, καθώς ο κ. Γεωργίου ήταν από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που είχαν στενή, σχεδόν καθημερινή, σχέση με τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών.

Η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Γιώργος Γεωργίου είναι παντρεμένοι από το 2016, ενώ νωρίτερα διατηρούσαν δεσμό.

Μάλιστα, τόσο η Ρούλα, όσο και η αδερφή της Δήμητρα, είναι στενά συνδεδεμένες μαζί του και τον βλέπουν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Ο ίδιος ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κατηγορούμενης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, την οποία και επισκέπτεται στις Φυλακές.

Η κατάθεσή του για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ζευγαριού και κυρίως για τις κρίσιμες ημέρες πριν από τους θανάτους των παιδιών, θα φωτίσει σημεία της υπόθεσης, σε συνδυασμό με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της κατηγορούμενης και με τα όσα θα καταθέσει η αδερφή της Δήμητρα.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Από τις 14:00 το μεσημέρι καταθέτει ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος πήρε σειρά μετά την μητέρα της 33χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, η κατάθεση του γίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαϊας, όπου βρίσκονται αξιωματικοί  του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγός του Ελένη Λεγάτου μιλούσε σήμερα στους αστυνομικούς για περίπου 4,5 ώρες

Κατέθεσε όσα γνωρίζει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Από εδώ και στο εξής και με δεδομένο το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, το οποίο αναφέρει ότι οι θάνατοι των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικοί και οφείλονται σε εγκληματικές ενέργειες, οι Αρχές προσανατολίζονται στο να στο επισπεύσουν τη διαδικασία των καταθέσεων για να ολοκληρωθούν το συντομότερο, δυνατό.