Κόσμος

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα

dyo_traymaties_apo_pyrovolismoys_se_panepistimio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ακόμα ένα περιστατικό βίας σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Το περιστατικό συνέβη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα στην περιοχή Ταλαχασί την Πέμπτη. 

«Έχουμε τρία θύματα από πυροβολισμούς στο χώρο του πανεπιστημίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, χωρίς όμως να ενημερώσει για το αν κινδυνεύει η ζωή τους. 



Στο CNN μίλησε ο αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας του Πανεπιστημίου Πέρι Κοστιδάκης, που ανέφερε πως ο χώρος της βιβλιοθήκης ήταν για ώρα περικυκλωμένος. «Ολόκληρο το πανεπιστήμιο είναι άδειο. Είδα ένα ή δύο άτομα που κλείδωσαν τα πάντα»





Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα Democrat, οι πυροβολισμοί ήταν τουλάχιστον τέσσερις και συνέβησαν στον πρώτο όροφο κτηρίου. Άμεσα περισσότεροι από 30 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Λίγο αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός. 

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με το που ενημερώθηκε η αστυνομία για το περιστατικό έστειλε αμέσως μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα φοιτητών και εργαζομένων με οδηγίες για να παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι χώροι του πανεπιστημίου αποκλείστηκαν αμέσως. 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα