Γυναίκα

Τρία πράγματα που αν κάνει, σημαίνει ότι σε βαριέται

Oι άντρες θέλουν το χώρο τους και το χρόνο τους, αυτό πρέπει να το σέβεσαι και να το παραχωρείς. Αν όμως βλέπεις τις παρακάτω συμπεριφορές κάτι πράγματι δεν πάει καλά μεταξύ σας.

Οπωσδήποτε και θέλει το χρόνο να κάνει αντρικά πράγματα όπως να δει ποδόσφαιρο, να παίξει playstation ή να πάει για μπύρες με τους φίλους του. Και οφείλεις να το σεβαστείς όπως κι εκείνος πρέπει να σου παραχωρεί το δικό σου αντίστοιχο χρόνο να κάνεις πράγματα με τις φίλες σου ή για τον εαυτό σου.

Πότε όμως σε βαριέται; Αν κάνει τα παρακάτω:

Όταν ασχολείται μόνιμα με το κινητό.

Δεν το αφήνει από τα χέρια του.Είτε είσαι εκεί, είτε δεν είσαι το ίδιο του κάνει. Όταν η έννοια του είναι μόνο να παίξει με το τηλέφωνό του, να σερφάρει, να μπει στο facebook και να μιλήσει με τον κολλητό στο viber, άστο, βαριέται.

Όταν κάνει πράγματα που σε ενοχλούν και δεν τον νοιάζει ή αντίστοιχα ότι κάνεις τον ενοχλεί χωρίς λόγο.

Αν ξαφνικά πιάνεις τόπο μετά το σεξ, ή θέλεις να μιλήσετε και δεν έχει όρεξη, ή του λες πως πέρασες την ημέρα σου και δεν ακούει, ή κοιτάει τηλεόραση σαν αποχαυνωμένος αδιαφορώντας για σενα που είσαι δίπλα, καλύτερα να μην είσαι δίπλα.

Όταν δεν σε λαμβάνει υπόψιν του όταν φτιάχνει το πρόγραμμά του.

Είτε υπάρχεις, είτε όχι, είτε θέλεις να πάτε σινεμά είτε όχι, είτε έχεις στα πλάνα σου να πάτε να φάτε είτε όχι, το ίδιο του κάνει. Αυτός αδιαφορώντας για όλα αυτά, έχει κανονίσει να πάει έξω με τους φίλους του και αμα σου αρέσει. Cringe.

Πηγή: marieclaire 

Όλη η επικαιρότητα