Ηλεία

Τρία τροχαία ατυχήματα σε πέντε ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία μέρα του πρώτη μήνα του χρόνου δεν ήταν τυχερή για κάποιους που οδηγούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Βάρδας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Χθες στην ευρύτερη περιοχή σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα με ένα μόνο τραυματισμό.

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30 στην επαρχιακή οδό Φάλαρι Ν. Μανωλάδας. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος υπήκοος Γερμανίας που ερχόταν από το Φάλαρι, για άγνωστο λόγο βγήκε από δρόμο πέρασε μέσα σε ελαιώνες, διέσχισε αρκετά μέτρα και σταμάτησε πάνω σε μια ελιά.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως  οχήματα της Π.Υ. Λεχαινών με επικεφαλής τον διοικητή επιπυραγό Αργύρη Φαλίδα και έξι άντρες που απεγκλώβισαν τον τραυματία και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφθασε Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο ΚΥ Βάρδας.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο:  δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε διασταύρωση στο κέντρο της Βάρδας. Ευτυχώς στο τροχαίο αυτό δεν υπήρχε τραυματισμός.

Το τρίτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα  στην ΕΟ Πατρών Πύργου κοντά στα φανάρια της Βάρδας. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια σταμάτησε στο πρανές. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

(φωτογραφίες π. Ιωάννης Κούγιας) 

Όλη η επικαιρότητα