Μεσσηνία

Τριφυλία: Απολύθηκαν και .. προσλήφθηκαν ξανά 25 συμβασιούχοοι στην καθαριότητα του Δήμου

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας μεταξύ του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και των 25 συμβασιούχων του δήμου Τριφυλίας στον τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Κατσίβελας κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τους συμβασιούχους για τη διαδικασία η οποία επρόκειτο να ακολουθηθεί. Σύμφωνα με αυτή χθες οι 25 συμβασιούχοι απολύθηκαν, ενώ μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο Δήμαρχος το σώμα ενημερώθηκε για την συνάντηση αυτή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου το Σώμα αποφάσισε την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων, ενώ πριν λίγη ώρα αναρτήθηκε στη διαύγεια η απόφαση 552/2017 του δημάρχου κ. Κατσίβελα για τη νέα σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν.4479/17 για την απασχόληση από 18/07/2017, έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31/3/2018, σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας.

Όλη η επικαιρότητα