Media Μεσσηνία

Τριφυλία: Λαμπρή η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων με τιμώμενα πρόσωπα (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Λαμπρή και ενωτική ήταν η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που πραγματοτποιήθηκε έκοψε την Δευτέρα 6-2-2017 από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο Stanley, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα..

Ο συμπατριώτη μας από το Αρτίκι, Δημήτριος Μητρόπουλος, υποστράτηγος ε.α επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκε με την πλακέτα της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και το κοινωνικό σύνολο. Τον κ. Μητρόπουλο προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, ο οποίος μάλιστα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ανταποκριτή μας και στην Μεσσηνία.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ BLOGGER.

Ξεχωριστή παρουσία είχαν στην εκδήλωση η μεγάλη τιμή από την Ομοσπονδία καθώς τιμήθηκαν με έπαινο, οι ιστότοποι της Τριφυλίας, anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianionline, kopanakinews, kyparissianews, επειδή με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρά τους. Τους ιστότοπους προσφώνησε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτριος Παπακωνσταντοπουλος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο για την προσφορά τους αλλά και το έργο που παράγουν στην περιοχή.

Μεταξύ άλλων ο ένας έπαινος αφορά τον νεαρότερο εκδότη εφημερίδας σε ηλικία 12 ετών κ. Ιωάννη Μποζίκα ο οποίος έχει συνεργάζεται με την ΦΩΝΗ και το best tv αλλά και με το Patrisnews.com, την ΠΑΤΡΙΣ και την ΟΡΤ ΤV, αλλά και ο μεγαλύτερος σε ηλικία μπλόγκερ από το Κοπανάκι Δημήτρης Γιαννόπουλος που πιθανόν να είναι και ο μεγαλύτερος μπλόγκερ στην Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την πίτα μας που ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος. προσέφερε ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας ( φούρνοι Βλάχος Bαkery&Pαstry) από το Ραφτόπουλο Βασίλης Βλάχος, ενώ το δώρο για το φλουρί, το βιβλίο ΤΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, προσέφερε ο συγγραφέας του και συμπατριώτης μας από το Κεφαλόβρυσο (Χαλβάτσου) Δημήτριος Μουγγός. το οποίο κέρδισε ο κ. Σόμπολος.
Στην λαμπρή εκδήλωση παρευρέθησαν η βουλευτής Μεσσηνίας Κοζομπόλη Παναγιώτα ο π. Υφυπουργός Κουσελάς Δημήτρης η π..βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου ο Αντιδήμαρχος Πύλου Νέστωρος Πετρόπουλος Παναγιώτης ο Αργηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμπατριώτης μας (από το Κοπανάκι) Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α. τα προεδρεία η αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας, ,το προεδρείο της Παμεσσηνιακής Ενωσης Αθηνών εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.

Όλη η επικαιρότητα