Μεσσηνία

Η Τριφυλία στην έκθεση: «Ελλάδος Γεύση»

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017, με δικό του περίπτερο.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» είναι μια έκθεση που περιλαμβάνει την προβολή της επιχειρηματικότητας, της γαστρονομίας & της ελληνικής κουλτούρας, μέσα από τη γαστρονομία, τον τουρισμό & τον πολιτισμό της.

Ελάτε να ταξιδέψουμε την Ελλάδα στην Τριφυλία … ως ευλογημένο τόπο αγροτικής παραγωγής, ως τόπο με πολιτιστική ταυτότητα, ως περιοχή με  γαστρονομική  γευστική αναφορά και ως εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.

Όσοι  παραγωγοί (με ετικέτα) επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στο περίπτερο  του Δήμου,  θα  πρέπει να  δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 5 Μαΐου 2017.

Μπορούν να συμμετέχουν εμπορικοί σύλλογοι,  ξενοδοχεία και  τουριστικά καταλύματα, καθώς και επιχειρήσεις εστίασης.
Διάθεση χώρου : ράφια και πάγκος σε χώρο 3 τ.μ. ανά συμμετέχοντα.

Για την καλύτερη προβολή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποστηρίζουν τα προϊόντα τους στο χώρο του περιπτέρου. Θα έχουν δε τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β με ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Όλη η επικαιρότητα