Τριήμερες εκδηλώσεις σε Ανδραβίδα και Λεχαινά

Share

Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για δεύτερη χρονιά ετοιμάζουν, στο τέλος Ιουλίου, από κοινού ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, με δράσεις πολιτιστικές που θα ξεχωρίσουν στην 2η Έκθεση Βιβλίου και Τέχνης. Μάλιστα σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της εκπτωτικής περιόδου, τα τριήμερα του εμπόρου, θα περιλαμβάνουν εκθέσεις βιβλίου και εκθέσεις τέχνης, σε Ανδραβίδα και Λεχαινά αντίστοιχα, συναυλίες και δρώμενα για τα παιδιά που θα μεταμορφώσουν τα Λεχαινά και την Ανδραβίδα, σε «πυρήνα» πολιτισμού.

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην κοινότητα Ανδραβίδας το διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου με την Έκθεση Βιβλίου που θα περιλαμβάνουν συναυλία με την Ιώνια Ορχήστρα Πατρών, δρώμενα από το ΚΔΑΠ Ανδραβίδας και παρουσίαση βιβλίου τοπικών συγγραφέων ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο 29-30-31 Ιουλίου, στα Λεχαινά θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Τέχνης η οποία θα περιλαμβάνει συναυλία, θέατρο σκιών για τους μικρούς και πολιτιστικά δρώμενα που θα γίνουν στην πόλη των Λεχαινών. Την Κυριακή στις 31 Ιουλίου ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών, υλοποιεί την Λευκή Νύχτα, με τα καταστήματα να είναι ανοικτά έως τη 1 το βράδυ και την μεγάλη συναυλία με τον Άκη Δείξιμο.

«Στα τέλη του Ιουλίου μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας από κοινού θα κάνουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ένα τριήμερο έκθεσης τέχνης, το Σάββατο θα έχουμε θέατρο Σκιών τον λεγόμενο καραγκιόζη και την Κυριακή Λευκή Νύχτα με εκπτώσεις και συναυλία με τον Άκη Δείξιμο. Το ονομάζουμε το τριήμερο του εμπόρου με εκπτώσεις πολύ μεγάλες και συνδυάζουμε την εκπτωτική περίοδο με πολύ ξεχωριστές δράσεις πολιτισμού», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφ. Πατρίς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών, Παναγιώτης Καρκαβίτσας.

«Είναι μια συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης που αφορούσε την έκθεση βιβλίου και τέχνης, είναι τριήμερες, θα ξεκινήσουν στην Ανδραβίδα 22 με 24 Ιουλίου και θα αφορούν το βιβλίο. Θα ξεκινήσει η έκθεση βιβλίου με μια συναυλία που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ανδραβίδας από την Ιώνια Ορχήστρα Πατρών ενώ και οι επόμενες ημέρες της έκθεσης θα κυλήσουν με διάφορα δρώμενα από το ΚΔΑΠ Ανδραβίδας και θα γίνει και παρουσίαση βιβλίου μιας συγγραφέως από την πόλη μας. Μετά από δύο χρόνια λόγω του Κορονοϊού φέτος είμαστε λίγο πιο ελεύθεροι, πιο απελευθερωμένοι να έρθουν όλοι να επισκεφθούν την έκθεση, να διασκεδάσουν, να απολαύσουν αυτό το τριήμερο», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, Γιάννης Γυφτοχρήστος.

Τα τριήμερα των εκδηλώσεων σε Ανδραβίδα και Λεχαινά στην 2η Έκθεση Βιβλίου και Τέχνης, το διάστημα 22-24 Ιουλίου και 29-31 Ιουλίου αντίστοιχα, περιλαμβάνουν πλούσιες πολιτιστικές δράσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών, Παναγιώτης Καρκαβίτσας, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι το διάστημα από 29 έως 31 Ιουλίου θα γίνει η Έκθεση Τέχνης στα Λεχαινά και η Λευκή Νύχτα.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, Γιάννης Γυφτοχρήστος, ανέφερε πως το διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Βιβλίου στην Ανδραβίδα.