Ηλεία

Τριήμερο εκδηλώσεων από το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις»

Ακούστε το άρθρο

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ηλείας «Παρεμβάσεις», φορέας πρόληψης των εξαρτήσεων  συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας. Λειτουργεί από το 1998, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και με έδρα την Αμαλιάδα, παρέχοντας υπηρεσίες προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα, φορείς και συλλόγους.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας πραγματοποιεί τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: “20 χρόνια πρόληψη… με λογισμό και μ’ όνειρο” και προσκαλεί όλους να συμμετέχουν. Οι εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν στις 18-20 Μαΐου 2018 στην οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα, με τη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής παρέμβασης του δήμου Ήλιδας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Μαΐου

20:00: «Ένα έργο 20 χρόνων», Παρουσίαση από το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις»

21:00: «Το Δαφνοκούκουτσο», Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με την Αγνή Στρουμούλη (για παιδιά και μεγάλους, από 9χρ. και άνω)

Σάββατο 19 Μαΐου

20:00: Ομιλία με θέμα: «Μαθαίνω το παιδί μου να μαθαίνει», με τον Κώστα Γκοτζαμάνη, ψυχίατρο

21:30: Θεατρική Παράσταση «Μία μέρα στο πάρκο»                   

Επίσης, το Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια με την Αγνή Στρουμπούλη, με δηλώσεις συμμετοχής για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων:

  • «Το παραμύθι ως αθάνατο νερό», Εργαστήρι ενηλίκων για την τέχνη της αφήγησης
  • «Ζωγραφίζοντας με κουρέλια ένα παραμύθι», Εργαστήρι κατασκευών για παιδιά και όχι μόνο.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια, όσοι ενδιαφέρονται χρειάζεται να επικοινωνούν με το Κέντρο Πρόληψης στο τηλ. 2622029710.

Όλη η επικαιρότητα