Αρκαδία

Τρίπολη: Καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του

Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες στον 38χρονο δράστη

Εντυπωσίασε ακόμη και τους αστυνομικούς της Ασφαλείας το θράσος ενός 38χρονου Έλληνα να στήσει ολόκληρο… άλσος από χασισόδεντρα που το ύψος τους έφτανε τα 3,20 μέτρα, στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται μέσα στην Τρίπολη!

Όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, ανακάλυψαν τα 22 δενδρύλλια κάνναβης, τα ξερίζωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν διακινούσε σε τρίτους την παραγωγή της φυτείας.

*** Τα 340 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν στην αποθήκη του σπιτιού ενός 49χρονου Έλληνα στη Γαστούνη, έκαναν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου να ερευνήσουν και τον γύρω χώρο για να εντοπίσουν την προέλευσή τους.

Σύντομα εντόπισαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους περίπου δυο μέτρων, που ο δράστης καλλιεργούσε σε ένα κοντινό αποστραγγιστικό αυλάκι και τα κατέσχεσαν, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

prortothema.gr

Όλη η επικαιρότητα