Αχαϊα

Τρεις Δήμαρχοι στον Υπουργό Περιβάλλοντος για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Φλόκα – Τι δεσμεύτηκε ο Σ. Φάμελλος

Ακούστε το άρθρο

Προτεραιότητα είναι για το Υπουργείο Περιβάλλοντος η χρηματοδότηση ενός τόσο μεγάλου έργου, όπως η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην περιοχή του Φλόκα.

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος στους τρεις Δημάρχους της Αχαίας, δεσμευόμενος πως θα προχωρήσει γρήγορα τις διαδικασίες για την εξέταση του φακέλου.

Στο Υπουργείο μετέβησαν χθες τρεις Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, προκειμένου να συζητήσουν για αυτό το μεγάλο έργο που θα εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών.

Να υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη υποβληθεί το αίτημα της χρηματοδότησης του μεγάλου έργου, κατόπιν της υποβολής του φακέλου και πλέον οι φορείς προγραμματίζουν μια σειρά επαφών σχετικά με την χρηματοδότησή του.

Μετά τη συνάντηση με τον Σ. Φάμελλος, θα ακολουθήσουν και άλλες.

Ο δήμος δυτικής Αχαΐας έχει ήδη στη δικαιοδοσία του, χώρο που του έχει παραχωρηθεί στην περιοχή του υφιστάμενου ΧΥΤΑ, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Μαζί στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πατρέων Χρήστος Κορδάς και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σπύρος Τραχάνης.

tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα