Ηλεία

Τροχαίο ατύχημα στην Αμαλιάδα – Πήγαν να στρίψουν και τράκαραν!

Ακούστε το άρθρο

Σε τροχαίο, ευτυχώς υλικών ζημιών, ενεπλάκησαν χθες το πρωί ένα φορτηγό και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας.

Πρόκειται για τη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Αντωνίου Πετραλιά, όπου βρίσκονται φωτεινοί σηματοδότες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο. Με την διαφορά βέβαια ότι στην προκειμένη περίπτωση το τροχαίο δεν οφειλόταν στην παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη, αλλά στο γεγονός ότι τα δύο οχήματα επεχείρησαν να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή!

Τόσο το φορτηγό όσο και το ΙΧΕ αυτοκίνητο κινούνταν επί της οδού  Γεωργίου Παπανδρέου και σταμάτησαν όταν άναψε κόκκινος ο φωτεινός σηματοδότης. Όταν ο σηματοδότης έγινε πράσινος, τόσο το φορτηγό όσο και το όχημα επεχείρησαν προφανώς να στρίψουν δεξιά στην οδό Αντωνίου Πετραλιά με κατεύθυνση προς Κουρούτα, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο εμβολίστηκε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο, ευτυχώς όμως δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Βέβαια, στο σημείο και στις παρακείμενες οδούς προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού τα οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα