Ηλεία

Τροχαίο με τραυματισμο 41χρονου μοτοσικλετιστή στο Καλλίκωμο (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο με τραυματισμό 41χρονου μοτοσικλετιστή σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 χθες το απόγευμα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Καλλικώμου του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος επί της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ και χρώματος ασημί, που έβγαινε από το  Καλλίκωμο με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία.

Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε με σφοδρότητα στο οδόστρωμα, με συνέπεια να τραυματιστεί.

Κάτοικοι του χωριού, που αντιλήφθηκαν τη σύγκρουση, έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο μοτοσικλετιστή, καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τον 41χρονο στο νοσοκομείο του Πύργου.

 

Κάτοικοι του χωριού, που αντιλήφθηκαν τη σύγκρουση, έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο μοτοσικλετιστή, καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τον 41χρονο στο νοσοκομείο.

Όλη η επικαιρότητα