Ηλεία

Τρόφιμα αξίας 500 ευρώ σε ΚΗΦΗ από συνταξιούχους ΟΑΕΕ Αμαλιάδας!

Ακούστε το άρθρο

Να προσφέρει είδη διατροφής αξίας 500 ευρώ στο ΚΗΦΗ Δήμου Ήλιδας, αποφάσισε κατά την προ ημερών συνεδρίαση του το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμαλιάδας, υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Ζώη.

Με αφορμή και τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί λόγω του κορονοϊού, ο σύλλογος προβαίνει σε αυτή την σημαντική προσφορά, θέλοντας έτσι να στηρίξει την συγκεκριμένη δομή, που λειτουργεί στο κτίριο Λεχουρίτη, στην περιοχή του ιερού ναού Αγίου Νεκταρίου. Στόχος είναι, όπως επισημαίνει ο κ. Ζώης, είναι να προσφερθούν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που τις έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε η αναστολή των καθιερωμένων εκδρομών για το 2020,λόγω κορονοϊού.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, γνωρίζοντας τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι μικροί επαγγελματίες έμποροι και βιοτέχνες, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας μπροστά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν λόγω της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας.

Είμασταν και θα είμαστε στο πλευρό τους, γιατί ξέρουμε ότι την επόμενη μέρα, ιδιαίτερα για τους αυτοαπασχολούμενους οι συνθήκες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες και πολλοί επαγγελματίες θα αναγκαστούν να αναστείλουν την λειτουργία των καταστημάτων τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Όλη η επικαιρότητα