Ηλεία

Τροχαίο με τουρίστες στο Κατάκολο

touriostes.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δύο Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν χθες το πρωί, ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην κεντρική οδό στην είσοδο του Κατακόλου, όταν η βέσπα στην οποία επέβαιναν, ξέφυγε από την πορεία της για άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, όταν οι δύο τουρίστες, που μόλις είχαν αποβιβαστεί από το κρουαζιερόπλοιο, Costa Fascinoza, νοίκιασαν ένα μηχανάκι από κατάστημα στο Κατάκολο και κατευθύνονταν προς Πύργο. Λίγο πριν την έξοδο από την τοπική κοινότητα Κατακόλου, ο οδηγός της βέσπας έχασε ξαφνικά τον έλεγχο με αποτέλεσμα το μηχανάκι να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να καταλήξει στην άκρη του δρόμου με τους δύο τουρίστες να τραυματίζονται ελαφρά.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου προσέφερε απλά τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους τουρίστες καθώς οι ίδιοι αρνήθηκαν τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο του Πύργου και η Τροχαία Πύργου, που ενεργεί προανάκριση για το ατύχημα.

Πάντως οι δύο τουρίστες που δεν θέλησαν να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο αποφάσισαν να επιστρέψουν στο πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό.

Όλη η επικαιρότητα