Πολιτική

Τρολάρισμα Τασούλα για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε διάθεση για αστεία, σε ερωτήσεις από κοινοβουλευτικούς συντάκτες γύρω από το θέμα εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας γύρω από το θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Τασούλας ξεκαθάρισε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο, όπως είπε, πρώτα θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα είπε, η ψήφιση του εκλογικού νόμου θα γίνει με τις κανονικές διαδικασίες και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χρειαστούν πολλές ψηφοφορίες για την εκλογή του νέου ΠτΔ, ο κ. Τασούλας είπε «όχι, πιστεύω ότι θα έχει ευρύτερη πλειοψηφία…», ενώ σε ερώτηση εάν θα είναι άνδρας ή γυναίκα απάντησε αστειευόμενος πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα…».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν ξέρει ποιος ή ποια θα είναι, απάντησε «ναι, αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσω μέντιουμ…».

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα