Ψυχαγωγία

True Detective: «Ψήνεται» η 4η σεζόν της σειράς από το HBO

Ακούστε το άρθρο

Το HBO δεν έχει τελειώσει με το True Detective, καθώς μια 4η σεζόν της ανθολογικής σειράς είναι στα σκαριά!

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του HBO και HBO Max, Casey Bloys, μιλώντας στο Deadline, λέγοντας βέβαια πως δεν θα κάνουν κάτι απλά για να το κάνουν, θέτοντας ψηλά τον ποιοτικό πήχη: «Είναι ασφαλές να πούμε πως δουλεύουμε με μερικούς σεναριογράφους ώστε να βρούμε τον κατάλληλο τόνο και την κατάλληλη οπτική.

Σίγουρα, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr πρόκειται για ένα πεδίο που θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και νομίζω πως θα γινόταν ενδιαφέρον με μια νέα ‘φωνή’. Η ποιότητα είναι αυτή που μας οδηγεί και έτσι, αν καταλήξουμε με σενάρια που δεν νιώθουμε πως είναι αντιπροσωπευτικά ή δεν είναι αρκετά ποιοτικά, δεν θα κάνουμε κάτι απλά για να το κάνουμε».

Η σειρά αποτελεί δημιούργημα του Nic Pizzolatto, που έχει υπογράψει και τα 24 επεισόδια της σειράς (8 επεισόδια σε 3 σεζόν). Το Deadline, μάλιστα πάει τη συζήτηση ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας πως υπάρχει φημολογία πως ανάμεσα στους νέους σεναριογράφους είναι η Lucia Puenzo (XXY) και ο Sam Levinson (Euphoria).

Η τελευταία σεζόν του True Detective, η 3η, προβλήθηκε το 2019 με πρωταγωνιστές τους Mahersala Ali και Stephen Dorff.

Η 1η σεζόν έκανε πρεμιέρα το 2014, με το εξαιρετικό δίδυμο των Matthew McConaughey και Woody Harrelson ενώ η 2η το 2015, με τους Colin Farrell και Rachel McAdams στους βασικούς ρόλους.

Όλη η επικαιρότητα