Media

Τσάι με λεμόνι στο Μπάκιγχαμ: Ο Χάρι γνώρισε την καλή του στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Ακούστε το άρθρο

Χάρι και Μέγκαν είναι μαζί εδώ και καιρό. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, φροντίζουν να μην κρύβονται ούτε από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτορεπόρτερ. Αυτή τη φορά όμως, ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Κάλεσε την 36χρονη ηθοποιό για τσάι στο παλάτι. Η συνάντηση έγινε όπως όλα δείχνουν υπό άκρα μυστικότητα την περασμένη Πέμπτη και η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την εκλεκτή της καρδιάς του εγγονού της από κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις οποίες το παλάτι επίσημα δεν επιβεβαιώνει, το ζευγάρι έφτασε στο Μπάκιγχαμ στις 17.00 ακριβώς, την ώρα που όλοι οι καθώς πρέπει Εγγλέζοι παίρνουν το τσάι τους. Ο πρίγκιπας Φίλιππος φαίνεται πως δεν παρίστατο στο τσάι. Θα συνεχίσουμε να μην “σχολιάζουμε τέτοιες ιστορίες” ήταν η επίσημη απάντηση του παλατιού.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Μέγκαν Μαρκ, κατάγεται από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά φαντασίας Fringe, καθώς και για το νομικό δράμα “Suits”. Το 2004 γνώρισε τον ηθοποιό Τρέβος Ένγκλεσον, με τον οποίο και παντρεύτηκε το 2011. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Αύγουστο του 2013. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η ηθοποιός δήλωσε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι: “Είμαστε δύο άνθρωποι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε κρυφά για έξι μήνες πριν γίνει γνωστό στα ΜΜΕ”.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα