Life

Τσέλσι Χάντλερ: Γυμνάσιο απομακρύνει την ηθοποιό, επειδή είχε κάνει 3 αμβλώσεις

Η 47χρονη κωμικός ηθοποιός δεν δίστασε να παροτρύνει το κοινό της να κάνει εκστρατεία στα social media για όλες τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε άμβλωση
Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής κωμικός, η οποία συχνά καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα μοιράστηκε με το κοινό της, πως κι η ίδια στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε τρεις αμβλώσεις, για τις οποίες μάλιστα, θα υποστεί στην παρούσα φάση τις συνέπειες.

Όπως αποκάλυψε η 47χρονη, το γυμνάσιό της «Λίβινγκστον» στο Νιου Τζέρσεϊ δεν θα την συμπεριλάβει στο «Hall of Fame», επειδή στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε άμβλωση.

«Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει όλο αυτό, τι λένε οι άνδρες κλπ. Αλλά το παλιό μου γυμνάσιο το κάνει. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το γυμνάσιό μου στο Νιου Τζέρσεϊ, το γυμνάσιο Λίβινγκστον αρνείται να με εντάξει στο Hall of Fame των αποφοίτων», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο λόγος δεν είναι άλλος από το παρελθόν της.

Το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε τρεις αμβλώσεις φαίνεται πως είναι πλέον, κατακριτέο, μετά την ακύρωση του νόμου.

«Προφανώς, το σχολείο μου είναι αναστατωμένο με το πόσο συχνά μιλάω για τις αμβλώσεις μου.

Οπότε, θα ξεκινήσω μια εκστρατεία.

Θα πρέπει να κάνετε δωρεά στο Planned Parenthood και μετά να κάνετε παρέλαση και μετά να ψηφίσετε, αλλά όταν τελειώσετε με αυτό, μπείτε και στο διαδίκτυο και στείλτε ένα μήνυμα στη σχολική περιφέρεια για το ζήτημα αυτό.

Καλή διασκέδαση, κάντε με περήφανη», είπε χιουμοριστικά, τονίζοντας πως έχει κάθε δικαίωμα στο σώμα της και κανείς δεν μπορεί να την κρίνει για αυτό.
Ωστόσο, οι χρήστες των social media φαίνεται πως πήραν στα σοβαρά την παρότρυνσή της και ξεκίνησαν «εκστρατεία» στο Twitter.

«Εντάξτε την Τσέλσι Χάντλερ στο Hall of Fame. Δίνει συμβουλές στις γυναίκες για τις αμβλώσεις και επίσης, είναι πολύ αστεία.

Ποιο είναι το πρόβλημα;» έγραψε ένας χρήστης και μετά από αυτόν, ακολούθησαν αμέτρητες παρόμοιες δημοσιεύσεις.

«Το να τιμάς τον Κρις Κρίστι και όχι την Τσέλσι Χάντλερ είναι τόσο τρελό, όσο ο πρόεδρος που προσπαθεί να πνίξει έναν πράκτορα μυστικών υπηρεσιών και να πιάσει ταυτόχρονα το τιμόνι ενός αυτοκινήτου», έγραψε ένας άλλος.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα