Τσέλσι και Ίντερ με «δυνατές» αποδόσεις στα ντέρμπι!

Share

Οι αποδόσεις σε ενδεχόμενη νίκη για Τσέλσι και Ίντερ δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Οι Λονδρέζοι θα κοιτάξουν στα μάτια την πολύ καλή φέτος Άρσεναλ, ενώ οι «νερατζούρι» θα επιδιώξουν να αλώσουν το Τορίνο, ώστε να πλησιάσουν την πρώτη 4άδα στην Ιταλία.

Αναλυτικά όλοι οι ομιλοι μουντιαλ εδώ!

  1. Tσέλσι – Άρσεναλ (14:00)

Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Λονδίνου. Η Τσέλσι κατάφερε να περάσει ως 1η τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα 4-1 από την Μπράιτον. Έχει κάποια ζητήματα απόψε, χωρίς τους Κέπα, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Φοφανά και Καντέ. Η Άρσεναλ συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, την περασμένη Πέμπτη νίκησε 1-0 τη Ζυρίχη. Στο πρωτάθλημα έστησε πάρτι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, φτάνοντας άνετα στο 5-0. Θέλει να φτάσει σε νέα επιτυχία, ώστε να περάσει και πάλι στην κορυφή, μετά το χθεσινό προσπέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» στηρίζονται περισσότερο στην έδρα τους, έτσι και εμείς θα πάρουμε το ρίσκο με τον άσο του 2.62.

  1. Γιουβέντους – Ίντερ (21:45)

Στην Ιταλία, δεσπόζει η μονομαχία Γιούβε – Ίντερ. Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η γηπεδούχος, που ναι μεν κερδίζει στο πρωτάθλημα (χωρίς να εντυπωσιάζει), αλλά ζορίζεται στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα έχασε 2-1 εντός από τη Παρί, συνεχίζει πλέον στο Γιουρόπα. Βλάχοβιτς, ΜακΚένι, Ντι Μαρία, Μπρέμερ είναι οι επιστροφές της. Η Ίντερ έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με 8-0-4 έως τώρα στο Καμπιονάτο, δεν έχει περιθώρια να αφήσει κι άλλους βαθμούς στο Τορίνο.

Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζέκο θα ηγηθούν της επίθεσης και μπορούν να μας χαρίσουν το εξαιρετικό διπλό του 2.58.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+