Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Τσίγκρηλας – Κανελλόπουλος υποψήφιοι με το Όραμα Δημιουργίας

Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό του Γιάννη Αργυρόπουλου στρατεύονται    και σε αυτή την εκλογική μάχη δύο από τα «δυνατά χαρτιά» που είχε ο συνδυασμός «Όραμα Δημιουργίας» στις εκλογές του 2014. Πρόκειται για τον Διοικητικό Υπάλληλο του νοσοκομείου Πύργου Χαράλαμπο Τσίγκρηλα από το Λαντζόι που θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Ωλένης και τον συνταξιούχο αστυνομικό Γιάννη Κανελλόπουλο από τον Ελαιώνα που θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Πύργου

Χαράλαμπος Τσίγκρηλας Διοικητικός Υπάλληλος Νοσοκομείου Πύργου

Γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Λαντζοίου του 1971, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Γκολφίνου Ιουλία του Παναγιώτη και έχουν τέσσερα παιδιά. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ως Διοικητικός Υπάλληλος. Σκοπός της υποψηφιότητας του είναι να βοηθήσει τον τόπο όπου γεννήθηκε και ζει.

Καννελόπουλος Ιωάννης Συνταξιούχος Αστυνομικός

Γεννημένος στις 14 Ιουλίου του 1955 στον Ελαιώνα Ηλείας Είναι παντρεμένος με την Φωτοπούλου Ιωάννα Νοσηλεύτρια από την Χαριά  Ηλείας .

Απέκτησε 2 παιδιά τον Γιώργο 33 ετών απόφοιτος ΑΤΕΙ / Καλαμάτας στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής και τον Αντώνη 30 ετών απόφοιτο Γραφιστικής .

Κατετάγη στην τέως Ελληνική Χωροφυλακή το 1980 και υπηρέτησε στην Α.Δ. Τριπόλεως ως εκφωνητής στην Άμεση Δράση Αττικής , καθώς και σε άλλες νευραλγικές Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α .

Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υπαστυνόμου, ενώ διακρίθηκε για το ήθος του , την εργατικότητα την τιμιότητα και την αγάπη για τους συνανθρώπους του .

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Εν Αθήναις Ελαιωνιτών  ¨Η Κοίμησης της Θεοτόκου¨

Ήταν Αιμοδότης για 40 έτη

Είναι στο Δ.Σ.  της Α.Ο. ΔΟΞΑ Ελαιώνα

Είναι εκλεγμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ επί πολλά έτη και τώρα εκλεγμένος στη συντονιστική του ΚΙΝΑΛ της Τ.Ο. Πύργου

Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια του ΠΑΣΟΚ ως σύνεδρος .

Όλη η επικαιρότητα