Γ Εθνική

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 0 – 0: Μπορούσαν και το διπλό… οι «πράσινοι»!

Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς της πρεμιέρας του Παμβουπρασιακού κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου μέσα στην Πύλο, , με τους πράσινους πάντως να έχουν σαφώς βελτιωμένη εικόνα από την εικόνα των τελευταίων φιλικών, και αν  κάποιος άξιζε τη νίκη, αυτός ήταν ο ΠΑΟΒ. Όμως το άγχος της πρεμιέρας έπαιξε το ρόλο του! Σε ένα ματς όπου βρέθηκαν γύρω στους 300 θεατές, μεταξύ αυτών και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΒ!

Η  εικόνα  του ματς!

 Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο με δυνατές μονομαχίες αλλά λιγοστές φάσεις!  Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που στο διάστημα αυτό είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Οντβόνγκ στο 2′,  ενώ η Βάρδα απείλησε με τον Κωνσταντινίδη στο 12′. Στο 35΄ένα καλό σουτ του κορυφαίου χθες παίκτη του ΠΑΟΒ  Π. Πολίτη, έφυγε σύριζα άουτ, για να λήξει χωρίς κάτι άλλο το α΄ ημίχρονο!  Στην επανάληψη και για ένα δεκάλεπτο ο ΠΑΟΒ μπήκε μουδιασμένα, όμως και πάλι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα!  Μάλιστα στο 65΄θα μπορούσε το 0 – 1, όμως ο Ντόμας μόνος απέναντι στον Μπροκάκη, σούταρε άουτ! Στο 78′ η Πύλος  έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ‘ ο Ακασού με β’ κίτρινη. Το ματς ολοκληρώθηκε με δυο καλές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΒ  με τον Καρούτη, όταν στο 87΄και 90΄από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ!

Οι κορυφαίοι των ομάδων!

Από πλευράς των γηπεδούχων κορυφαίος ο Μπίζος, και αρκετά καλοί οι, Ακασού, Πήλιος και Γκάι! Από τον ΠΑΟΒ , πρωτος με διαφορά ο Π. Πολίτης, και ακόμα οι, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης και ο Καρούτης που μπήκε αλλαγή!  

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης,  Σβίγγος, Μπίζος, Ακασού, Ντιά, Γκάι(90’ Κοτσοβός), Πήλιος(90΄ Μάραντος), Αμπραχαμιάν (66΄ Μανηδάκης), Οντβόνγκ, Τσάτσος, Γιαννόπουλος(84΄ Κωστόπουλος).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης , Λιόσης (78΄Μάζης), Χούσα, Νικολόπουλος , Δημητρίου, Ανδριέλος,  Πολίτης Γ. (65’Καρούτης ), Ντομάς (73’ Καλογερόπουλος ), Μελετίδης (84’ Ράλλης), Κωνσταντινίδης, Πολίτης Π.

Όλη η επικαιρότητα