Γ Εθνική

Τσίρκοβιτς: «Αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη!»

Ακούστε το άρθρο

Ένα μοναδικό θρίαμβο που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην μάχη της παραμονής πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟ Βάρδας με 4-1 επί του δεύτερου της βαθμολογίας Ναυπλίου και μετά από καιρό, η «Μπάρτσα» βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των πράσινων Μίκι Τσίρκοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Σέρβος προπονητής:

Είναι πολύ εύκολο για ένα προπονητή μετά από μια τέτοια νίκη με έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας να πει συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί είναι αποκλειστικά οι πρωταγωνιστές. Για μένα είναι ευτύχημα που είμαι προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για να χαρούμε που είμαστε ΠΑΟ Βάρδας. Τα παιδιά το έκαναν και με το παραπάνω, αξίζουν πολλά μπράβο. Μια μεγάλη νίκη, τα παιδιά αδικούν τον εαυτό τους με την βαθμολογική θέση που έχουμε αλλά πιστεύω πως αυτή νίκη θα δώσει ψυχολογία ώστε να πάρουν επιτέλους μπρος και να δείξουν την προσωπικότητα που διαθέτουν τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως άνθρωποι. Χάρηκα πολύ που είδα τόσο κόσμο στην κερκίδα και θέλω να τους ευχαριστήσω που μας τίμησαν και από την πλευρά μας, τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε και αυτή η νίκη, πιστεύω, θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Η χημεία βρέθηκε στα αποδυτήρια. Γίναμε πάλι μια παρέα και μια οικογένεια, τα παιδιά έχουν έναν απαραίτητο σεβασμό στο πρόσωπό μου και εμπιστοσύνη και αυτό είναι αμοιβαίο. Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς και η Βάρδα έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι σε τέτοια παιχνίδια μπαίνει αποφασισμένη!»

Θ. Σαμπανέι: «Το άγχος έγινε θέληση!»

Από την πλευρά του, ο εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης, Θόδωρος Σαμπανέι που με «μαγική» εκτέλεση πέναλτι σφράγισε το θρίαμβο του ΠΑΟΒ, δήλωσε:

«Από τη μεριά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε και στο προπονητικό τιμ το οποίο και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για αυτό και πριν ξεκινήσει το ματς το πιστεύαμε πάρα πολύ! Είχαμε κάποιο άγχος, αυτό βγήκε σε θέληση μέσα στο γήπεδο και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε και στο τέλος, όπως έχουμε πει θα κάνουμε ταμείο γιατί η θέση του ΠΑΟ Βάρδας δεν είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού».

Ντεμπούτο και για Βασιλόπουλο

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι του Βάρδας με το Ναύπλιο για έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από της ακαδημίες της ομάδας.

Μιλάμε για τον Νίκο Βασιλόπουλο που πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην ομάδα του ΠΑΟΒ στο γήπεδο Γρ Καλάκος.

Αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομών της ομάδας του κατόρθωσε με την συστηματική δουλειά του ίδιου και των προπονητών του να περάσει στα πρωταθλήματα των Κ-14 και πολύ σύντομα των Κ-16 όπου αγωνίζονταν, κατορθώνοντας να πάρει μέρος στην μεγάλη ομάδα  κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟ Βάρδας του εύχεται να είναι υγιής και όπως διακρίνεται για το ήθος του και την εργατικότητά του σε γήπεδα και σχολικές επιδόσεις, πάντα να πρωτεύει.

Ανακοίνωσε Σταθόπουλο

Η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Κώστα Σταθόπουλο. Τον καλωσορίζει  και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα