Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Το απόγευμα του Σαββάτου ο αγώνας του στο Roland Garros

Τελευταίο στο πρόγραμμα του Σαββάτου στο Suzanne Lenglen είναι το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σουηδό Μίκαλ Ίμερ στον 3ο γύρο του Roland Garros - Τέταρτος αγώνας για τους δύο με τον Έλληνα να έχει 3-0 νίκες
Ακούστε το άρθρο

Στη δράση στο Roland Garros επιστρέφει το Σάββατο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει μετά από τις 18:00 (Eurosport 1) τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ στον 3ο γύρο του Roland Garros και με νίκη θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στους “16” του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι φίλος με τον Μίκαελ Ίμερ τον έχει αντιμετωπίσει άλλες τρείς φορές στο παρελθόν και έχει ισάριθμες νίκες. Το 2020 τον κέρδισε με 2-0 στην Μασσαλία, το 2021 με 3-0 στο Australian Open και το 2022 με 3-0 πάλι στο AO.

Οι δυο τους δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Μίκαελ Ίμερ είναι Σουηδός αλλά οι γονείς του είναι από την Αιθιοπία. Είναι 23 ετών και είναι στο Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το παιχνίδι τους είναι 4ο στο Suzanne Lenglen με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 12:00. Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Μπέγκου με την Ζανζαν και ακολουθεί αυτό του Κετσμάνοβιτς με τον Μεντβέντεφ και της Μπαντόσα με την Κουντερμέτοβα.

Όλη η επικαιρότητα