Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου

«Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει»
mpalatsinou_h_633_451.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Τζένη Μπαλατσινού σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη τηλεόραση και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται φέτος ή του χρόνου να συμμετέχει ή να αναλάβει κάποια εκπομπή.

«Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day».

Μάλιστα, ανέφερε πως «μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν όταν εργάζεσαι συνέχεια και οι περισσότερες είναι αυτές που σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να έρθεις να γίνει καλύτερος».

Επίσης, σχολιάζοντας την αποχώρηση της Βίκυ Καγιά από το Star, είπε ότι «αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει, γιατί είναι πολύ χαρισματική και φαίνεται ότι επειδή έχει διάρκεια, γιατί η διάρκεια είναι πολύ σημαντική, μπορεί απλά να κάνει ένα break» δήλωσε σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Όλη η επικαιρότητα