Categories: LifestyleSmile

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος τους βιάζεται να μεγαλώσει – Η φωτογραφία – απόδειξη

Share

Οχρόνος φαίνεται να περνάει πιο γρήγορα για τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν και η συνήθης έκφραση «καλέ πότε μεγάλωσε τόσο», ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού, του Βασίλη Κικίλια και του γιου τους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, λοιπόν, που ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020, μεγάλωσε αρκετά. Ή μάλλον θέλει να μεγαλώσει και απόδειξη αποτελεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ο τελευταίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια βιάζεται να μεγαλώσει

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας τράβηξε την πιο τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια Junior, την ώρα που ο ίδιος προσπαθούσε να φορέσει ένα ζευγάρι παπούτσια -προφανώς όχι για την ηλικία του όπως μπορείς να δεις. Εάν, πάντως, έχεις συχνή συναναστροφή με μικρά παιδιά, τότε αυτή η εικόνα θα σου είναι αρκετά γνώριμη. Ίσως, από την άλλη, το έκανες και εσύ όταν βρισκόσουν σε (πολύ) μικρότερη ηλικία, προσπαθώντας να περπατήσεις με τα ψηλοτάκουνα της μαμάς σου.

«Σαν να βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού που αποτύπωσε την πιο τρυφερή, οικογενειακή στιγμή με πρωταγωνιστή τον μικρό τους γιο.

Η μητρότητα, πάνω απ’ όλα

«Πρώτα απ’ όλα είμαι μάνα», είχε πει ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς απαρριθμούσε τις ιδιότητες που έχουν κατά καιρούς έχουν βρεθεί δίπλα από το όνομά της. «Νομίζω ότι έχω μία μητρική στόφα. Όχι μόνο με τα παιδιά μου, αλλά σε όλες μου τις εκφάνσεις. Θέλω να προστατεύω και να με νιώθουν κοντά τους. Να νιώθουν ασφάλεια οι άνθρωποι που είναι κοντά μου», είχε πει μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο τα απέκτησε από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Παναγιώτης-Αντώνιος που είναι και το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας, είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. «Η αγάπη δεν μπορεί να σταματήσει στους αριθμούς. Κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα παιδιά μου», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

Πηγή: ladylike.gr