WEB tv Ψυχαγωγία

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν έτοιμες για τηλεοπτικό «πρωινό καφέ» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

H Ρις Γουίδερσπουν με φρέσκια την επιτυχία της με το «Big, Little Lies» και η «βετεράνα» Τζένιφερ Άνιστον βρίσκουν τηλεοπτικό σπίτι στην Apple, με μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα κρυφοκοιτάξει στα παρασκήνια της μικρής οθόνης και μάλιστα στις εκπομπές πρωινής ζώνης.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η σειρά περιγράφεται ως «μια κοντινή ματιά στις ζωές των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνά το πρωί, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες (και οι άνδρες) που βρίσκονται πίσω από αυτή την καθημερινή τηλεοπτική τελετουργία». Οι Άνιστον και Γουίδερσπουν θα πρωταγωνιστούν στην ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής σειρά, που σημάνει την επάνοδο της Άνιστον στα τηλεοπτικά πράγματα μετά τα σαρωτικά «Φιλαράκια». να θυμίσουμε πως στο παρελθόν παρελθόν οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο «Friends», με τη Γουίδερσπουν να υποδύεται σε ρόλο γκεστ την αδελφή της Ρέιτσελ-Άνιστον.

Η Apple που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή έχει προπαραγγείλει ήδη δυο σεζόν της σειράς με εκτελεστικό παραγωγό τον Τζέι Κάρσον του «House of Cards». Ο δημοσιογράφος του CNN Μπράιαν Στέλτερ θα είναι ειδικός σύμβουλος και το βιβλίο του «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV», που εκδόθηκε το 2013, θα χρησιμοποιηθεί ως βασική πηγή.

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση, η Apple φαίνεται να «βάζει πόδι» στο τηλεοπτικό τερέν που δείχνει να διαμορφώνει τους πιο ενδιαφέροντες δημιουργικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια. Πέρα από τη σειρά των Γουίδερσπουν-Άνιστον, η Apple έχει ανακοινώσει ένα επιχειρηματικό πλάνο για επενδύσεις στις παραγωγές της μικρής οθόνης που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το πρώτο της σχέδιο θα είναι η αναβίωση της σειράς ανθολογίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Amazing Stories» σε συμπαραγωγή Σπίλμπεργκ και Μπράιαν Φούλερ («Hannibal»).

Πηγή: cinemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα