Life

Τζένιφερ Λόπεζ: Η Μαντόνα θα φιλούσε εκείνη στα βραβεία του MTV και όχι την Κριστίνα Αγκιλέρα

«Ναι, το είχαμε συζητήσει και είχαμε συναντηθεί στο σπίτι της για πρόβα»
Ακούστε το άρθρο

Ήταν το 2003 όταν κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards η Μαντόνα φίλησε επί σκηνής την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και στη συνέχεια την Κριστίνα Αγκιλέρα, αφήνοντας άναυδο το κοινό και άφωνους τους τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν τα βραβεία από το σπίτι.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία αποκάλυψη για το φιλί, που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα διάσημα φιλιά στην τηλεόραση.

Όπως είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο E! Entertainment, η Κριστίνα Αγκιλέρα πήρε τη θέση της δίπλα στη Μαντόνα επειδή έλειπε σε γυρίσματα ταινίας στον Καναδά.

«Δεν κατέληξα να το κάνω εγώ το φιλί με τη Μαντόνα αλλά το είχαμε συζητήσει. Ήμουν, είμαι και θα είμαι φανατική θαυμάστρια της Μαντόνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε συναντηθεί -εγώ, εκείνη και η Μπρίτνεϊ- για να το κάνουμε, στο σπίτι της. Απλά δεν μπορούσα να φύγω από την ταινία, οπότε δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Τότε πήραν την Αγκιλέρα, νομίζω, για να το κάνει. Δεν κατάφερα τελικά να το κάνω, αλλ», συνέχισε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έπλεξε επίσης το εγκώμιο της 64χρονης τραγουδίστριας, λέγοντας: «Λατρεύω τη Μαντόνα, είμαι μεγάλη θαυμάστρια, πάντα ήμουν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι για καραόκε είναι η επιτυχία «Like A Virgin» από το 1984.

Θυμηθείτε το διάσημο φιλί

H Κριστίνα Αγκιλέρα σε συνέντευξή της στο SiriusXM το 2018 είχε δηλώσει για το φιλί: «Ήταν περίεργο. Το έκοψαν για να πάρουν την αντίδραση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ήταν φτηνό».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ τη Μαντόνα να τη φιλάει μέχρι το επόμενο πρωί. «Είδα την εφημερίδα την επόμενη ημέρα και σκέφτηκα: “Ω, καλά, μάλλον με άφησαν έξω από αυτό”», δήλωσε.

ΠΗΓΗ: in.gr

Όλη η επικαιρότητα