Lifestyle Κινηματογράφος Κόσμος

Τζένιφερ Λόπεζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Το κλιπ περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια του Super Bowl αλλά και κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού από τα παλιά - Δείτε το τρέιλερ του «Halftime»
Ακούστε το άρθρο

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που ξεδιπλώνει άγνωστες ιστορίες, για τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ, κυκλοφόρησε ένα μικρό τρέιλερ και η ξαφνική εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ, το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει το πρώτο θέμα, το «Halftime» του Netflix εξετάζει «τη σκληρότητα και την αποφασιστικότητα που κάνει την Λόπεζ να είναι αυτό που είναι, από το σόου της στο Super Bowl μέχρι και την πρόσφατη προεδρική ορκωμοσία».

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί ο Μπεν Άφλεκ, μιας και οι δυο τους μπορεί να έχουν επισημοποιήσει την επανασύνδεσή τους, αλλά εξακολουθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου, ο Άφλεκ έκανε μια έκπληξη, συζητώντας για όλα όσα έχει καταφέρει η 52χρονη σύντροφός του.  Στα πλάνα του κλιπ, υπάρχουν αποσπάσματα από κοινή τους εμφάνιση αρκετά χρόνια πριν.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

Το «Halftime», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» της Νέας Υόρκης και μετά από μία εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Οι θαυμαστές της «Τζέι Λο», θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς της, ενώ πηγές αναφέρουν, πως ανάμεσα στις ιστορίες που θα αφηγηθεί για τη ζωή της, η τραγουδίστρια θα δώσει έμφαση και στην προετοιμασία της για την φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 με τη Shakira.

Η ίδια μάλιστα, θα αναφερθεί και στο ταξίδι της μητρότητας, αλλά και πώς το βιώνει σήμερα που πλέον έχει περάσει τα 50.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Όλη η επικαιρότητα