Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Happy Valentine 1+1 με 5,8 εκατ. ευρώ και online προσφορά

ΤΖΟΚΕΡ: Τζακ ποτ 5,8 εκατ. ευρώ και “Happy Valentine 1+1” για τους online παίκτες – Συμμετοχές μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στο tzoker app
Ακούστε το άρθρο

Στην καρδιά του τζακ ποτ των 5,8 εκατ. ευρώ στοχεύουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, ώστε να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως εκατομμυριούχοι.

Το ΤΖΟΚΕΡ online βάζει ήδη τους διαδικτυακούς παίκτες στο κλίμα της ημέρας, με την προσφορά “Happy Valentine 1+1”. Για τη συγκεκριμένη προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 5+1 αριθμούς που «ξεκλειδώνουν» το μεγάλο έπαθλο των 5,8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ ή ακόμη και από το σπίτι τους, με λίγα κλικ, από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Όσοι θέλουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι, μπορούν να το κάνουν με δύο εναλλακτικούς τρόπους: μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app. Τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, οι παίκτες αρχικά χρειάζεται να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν λογαριασμό, μέσω του οποίου μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και να συμμετέχουν στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ διατίθεται δωρεάν από το App store, καθώς και μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android.

Όλη η επικαιρότητα