Ελλάδα Ηλεία

Σούπερ ΤΖΟΚΕΡ στη Ζαχάρω – Ξανά «χρυσό» δελτίο στην Ηλεία, δεύτερη φορά στο ίδιο πρακτορείο (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Πασπαλισμένο με χρυσόσκονη φαίνεται ότι είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Κων/νου Δρίλλια στη Ζαχάρω, αφού «έβγαλε» ξανά τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ μέσα σε πέντε χρόνια. Μάλιστα, ο προχθεσινός νικητής κυριολεκτικά σάρωσε τα διανεμόμενα κέρδη, αφού κέρδισε τόσο στη στήλη «5+1», όσο και τα δεκαεννιά «πεντάρια», κερδίζοντας περίπου 860.000 ευρώ συνολικά, παίζοντας ένα δελτίο των 10 ευρώ, τυχαίας επιλογής, με επιλεγμένα όλα τα νούμερα στη στήλη του αριθμού Τζόκερ.

Κων/νος Δρίλλιας: Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο “έπεσε” το τυχερό δελτίο

«Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει τυχερό δελτίο στο πρακτορείο μας, μετά τις 19 Απριλίου του 2012, όπου και τότε με 11 ευρώ είχε βγει υπερτυχερός. Όπως είναι λογικό, δεν έχει εμφανιστεί ο νικητής, αφού ούτε και την προγούμενη φορά εμφανίστηκε. Αν αναλογιστούμε ότι σε μια περιοχή με 5.000 κατοίκους βγαίνει ξανά τυχερό δελτίο, κάτι που είναι κόντρα στους νόμους των πιθανοτήτων, τότε ναι, αποδεικνύεται γούρικο το πρακτορείο!», σχολίασε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Δρίλλιας, προσθέτοντας ότι από χθες το πρωί η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από αυτό το γεγονός.

«Αναμφίβολα σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται ντόρος και αυξάνεται η κίνηση. Ο κόσμος είναι και λίγο προληπτικός και έρχεται να παίξει. Ωστόσο, διαπιστώνω ότι οι πολίτες έχουν τη συνήθεια να παίζουν μόνο όταν έχουμε πολλά τζακ ποτ και το ποσός φτάνει στα 5 ή 10 εκατ. ευρώ. Οι περισσότεροι παίζουν μικροποσά, αφού η κρίση άλλωστε έχει επηρεάσει βαθιά το εισόδημα όλων, όμως διαπιστώνω ότι με λίγα χρήματα και με την τυχαία επιλογή των αριθμών έχουμε δώσει αρκετές φορές κέρδη. Ο κόσμος αναζητά μια διέξοδο και όλοι έχουν την κρυφή ελπίδα ότι η τύχη θα τους χτυπήσει την πόρτα», σημείωσε ο κ. Δρίλλιας.

Όλη η επικαιρότητα