Smile

Τζον Τάραμας: Το δώρο αγάπης στην Ξένια του

Ακούστε το άρθρο

Είναι στιγμές που συγκινούν και νιώθεις ότι η ευτυχία κρύβεται μέσα τους, δημιουργώντας στην ψυχή σου την αίσθηση ότι η αγάπη είναι η βασικότερη αλήθεια για να τις ζεις. Ένα ψυχικό λεξιλόγιο δεν είναι εύκολο να το αποδώσεις με λόγια. Μόνο το βλέπεις να πυροδοτεί το συναίσθημα που αξίζει να το κατοχυρώσουμε με ένα ηθικό δίδαγμα, «Αγάπα την γυναίκα σου παραπάνω από τον εαυτό σου. Να το δείχνεις με λόγια αγάπης και πράξεις αγάπης».

Αυτή την σύνθεση θέλουμε σήμερα να σας την καταθέσουμε από καρδιάς. Η όμορφη και χαρισματική Ξένια είναι ο άγγελος της ζωής του, που του χάρισε έναν ακόμη άγγελο, την πανέμορφη Χρυσάνθη. Ο άνδρας της αγάπης είναι ο γνωστότατος Βασιλιάς του Μπλακ – Τζακ, Τζον Τάραμας Το ωραίο μυθιστόρημα της αγάπης τους το διαβάσατε αφιερωμένο σ’ εκείνους, στο γάμο τους, στον ερχομό και την βάφτιση της μικρής Χρυσάνθης. Εκεί απολαύσαμε και ζήσαμε από κοντά με κάθε λεπτομέρεια τα καλύτερα για την χαρά τους και την ευτυχία τους.

Σήμερα δύο χρόνια μετά από την γέννηση στις 29 Μαρτίου της μικρής Χρυσάνθης ο Τζον Τάραμας γεμάτος αγάπη για εκείνες τους κάνει ένα δώρο – έκπληξη.

Το πολυτελές λευκό νέο τζιπ 2008 SUV 1600 κυβικά 120 ίπποι DIESEL της Peugeot, κυριαρχεί στην μεγάλη έκθεση «ΛΟΥΜΙΤΗΣ ΙΚΕ» Εκεί τους υποδέχτηκαν ο μπαμπάς Γιώργος Λουμίτης έχοντας κοντά του, τους διαδόχους του, τα καλά και ευγενικά παιδιά του την Μαρία και τον Κοσμά.

Μας έδωσαν την χαρά να είμαστε κοντά τους και να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές δωρίζοντας τους ένα μπρελόκ με δύο καρδιές να συμβολίζουν την αγάπη τους για πάντα και την ευχή μας να είναι καλοτάξιδο…

Διάλεξε το αυτοκίνητο να έχει το 1111, το τυχερό νούμερο που τον έκανε διάσημο Βασιλιά του Μπλακ Τζακ. Και σήμερα συνεχίζει να είναι τυχερός με τις δύο αγάπες της ζωής του την Ξένια και την Χρυσάνθη του.

Όλη η επικαιρότητα