Categories: Κόσμος

Τζόνι Ντεπ: Συζητάει με την Disney για την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» έναντι 301 εκατ. δολαρίων

Share

O Τζόνι Ντεπ, φέρεται να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός, πρόκειται να επανέλθει με συμφωνία – μαμούθ των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Πηγές αναφέρουν, ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον ηθοποιό και μάλιστα πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του: «Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε, ότι ακόμα ένα έργο βρίσκεται στα σκαριά: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους “Πειρατές της Καραϊβικής 6”. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

Όπως αναφέρουν επίσης οι πληροφορίες, η Disney επεξεργάζεται μια συμφωνία 301 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να πείσει τον Ντεπ, να επιστρέψει σύντομα. Επίσης, ο αμερικανικός όμιλος, φέρεται να προσθέτει μια σημαντική δωρεά στη συμφωνία, αφού θα προσφέρει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Χολιγουντιανού ηθοποιού, ως χειρονομία καλής θέλησης.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει δηλώσει, πως παρά το γεγονός, ότι ήθελε να δώσει ένα άξιο τέλος στον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου, απολύθηκε και δεν αποχώρησε, λέγοντας ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ, ο εξεταστής Μπεν Ρότενμπορν, του είπε: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Σωστά;», με τον ηθοποιό να απαντά θετικά.

Όπως όλα έδειχναν, πριν τις τελευταίες εξελίξεις, οι «Πειρατές τις Καραϊβικής 6», θα έρχονταν στις αίθουσες με γυναίκα πρωταγωνίστρια, ενώ η Disney έδειχνε να θέλει τη Μάργκοτ Ρόμπι, για τον ρόλο.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η εξέλιξη της υπόθεσης, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, που τόνιζαν ότι δεν θα επέστρεφε στο franchise, σε κάθε περίπτωση όμως οι θαυμαστές δεν θα μπορούσαν να φανταστούν κάποιον άλλον, στον θρυλικό ρόλο του Τζακ Σπάροου.