Lifestyle

Τζόνι Ντεπ: Βίντεο και νέες φωτογραφίες με την κακοποιημένη Άμπερ Χερντ «καίνε» τον ηθοποιό

Ακούστε το άρθρο

Νέες φωτογραφίες που δείχνουν την Αμπερ Χερντ με μώλωπες στο πρόσωπο παρουσιάστηκαν σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun.

Στην δεύτερη ημέρα κατάθεσης της Άμπερ Χερντ, η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι στις 21 Μαΐου του 2016 ο πρώην σύζυγός της υπό την επήρεια ναρκωτικών και μετά από έναν λεκτικό τους καυγά της πέταξε με όλη του τη δύναμη το κινητό του στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Μάλιστα, στο δικαστήριο κατατέθηκαν και φωτογραφίες που δείχνουν το τραυματισμένο πρόσωπο της Άμπερ Χέρντ. Στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε, επίσης, ότι την επόμενη ημέρα την επισκέφθηκε στο ρετιρέ ο συνάδελφος και φίλος της Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος είδε από κοντά το χτυπημένο της πρόσωπο. Γι’ αυτό το λόγο κατατέθηκε και ένα βίντεο στο δικαστήριο, από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ του πρώην ζευγαριού, στο οποίο δείχνει ότι όντως ο Τζέιμς Φράνκο επισκέφθηκε στις 22 Μαΐου, μία μερά μετά τον καβγά του ζευγαριού, την ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατατέθηκαν στο δικαστήριο:

31012254-8544385-image-a-1_1595327146333
31012256-8544385-image-a-3_1595327154403
31012258-8544385-image-a-5_1595327157718

Από την πλευρά του ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίστηκε ότι οι γρατζουνιές και οι μώλωπες στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ είναι μακιγιάζ και κατηγόρησε συγκεκριμένο make up artist, ο οποίος είναι φίλος της πρώην συζύγου του. Επίσης, για ακόμα μία φορά υποστήριξε πως η  Αμπερ Χέρντ ακούσε βία επάνω του.

Επίσης, για πρώτη φορά στο δικαστήριο η Αμπερ Χέρντ παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει μία φορά τον Τζόνι Ντεπ. Όπως ισχυρίστηκε αυτό έγινε κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να σπρώξει τη μικρότερη αδερφή της από την σκάλα.

Μάλιστα, η Άμπερ Χερντ υποστήριξε ότι φοβήθηκε κάτι τέτοιο γιατί λίγες ημέρες πριν είχε ακούσει από δύο άτομα ότι στο παρελθόν είχε σπρώξει από τις σκάλες την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Μος. Έτσι, όπως υποστήριξε, φοβήθηκε πως μπορεί να επαναλάβει το ίδιο και στην αδερφή της.

Ο Τζόνι Ντεπ «απείλησε να με σκοτώσει πολλές φορές» υποστήριξε, επίσης, η πρώην σύζυγός του. «Είναι πολύ καλός στη χειραγώγηση των ανθρώπων» είπε η ηθοποιός ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ ήταν βίαιος και φοβόταν για τη ζωή της.

Ο Ντεπ, μήνυσε τη βρετανική εφημερίδα Sun για ένα δημοσίευμά της που ανέφερε ότι βιαιοπραγούσε κατά της τότε γυναίκας του, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα είναι ακριβές. Ο ηθοποιός απορρίπτει και τους 14 ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία στους οποίους στηρίζεται η εφημερίδα.

via

Όλη η επικαιρότητα