Lifestyle

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν: Μονόδρομος το διαζύγιο για το ζευγάρι

Ακούστε το άρθρο

Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα που θέλουν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν να περνούν κρίση στο γάμο τους όλο και πληθαίνουν.

Παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις ειδήσεις, όλα δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι.

Πέρυσι, το National Enquirer ανέφερε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε έναν πολύ έντονο καβγά με την Αμάλ Αλαμουντίν, με αποτέλεσμα να πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι.

Ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο του οποίου η αξία ανέρχεται τουλάχιστον σε 500 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, αιτία για όλη αυτή την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Αμάλ Αλαμουντίν το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

«Ο Τζορτζ είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο ηθοποιός έμενε συνεχώς στη βίλα τους με τα παιδιά, όσο η Αμάλ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα του περιοδικού ισχυρίστηκε πως οι μήνες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολοι για το ζευγάρι και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν μπορεί να δώσει άλλη ευκαιρία στην Αμάλ Αλαμουντίν, αφού προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια των παιδιών τους.

Το άγχος και οι φόβοι για τα παιδιά

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Αμάλ μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο Τζορτζ δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Αμάλ δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι.

Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό», είπε η πηγή.

Όπως έγραφε το radaronline.com τα δίδυμά τους είναι στη μέση μιας πικρής διαμάχης, για την κηδεμονία τους.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο.

Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του George για το Halloween στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», είπε μια πηγή.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του radaronline.com, αναφέρει ότι η Αμάλ εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας.

Το lovestory

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 στη Βενετία και η ακτιβίστρια νομικός άλλαξε αμέσως το επίθετό της, ενώ το λαμπερό ζευγάρι τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα τους, τον Αλεξάντερ και την Έλλα.

«Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ!

Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μόλις έξι χρόνια μετά, φαίνεται πως ήρθαν σύννεφα στο γάμο του διάσημου ζευγαριού.

Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.

via

Όλη η επικαιρότητα