Χωρίς κατηγορία

Τζώρτζης Μονογυιός: Με αυτή την ταχύτητα έτρεχε με την Ferrari

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει
Ακούστε το άρθρο

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά την πρόσκρουση της Ferrari που οδηγούσε μίλησε ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο γνωστός εμπειρογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων μιλώντας στην ΕΡΤ ανέλυσε τα δεδομένα του τροχαίου δυστυχήματος, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον οδηγό του υπερπολυτελούς οχήματος.

Όπως τόνισε «μέσα σε τρεισήμισι μήνες είχαμε δύο θανατηφόρα ατυχήματα στο σημείο αυτό και λίγο πιο κάτω» και συμπλήρωσε ότι «μετά τη στροφή που πήρε με επιτυχία η Φεράρι και με ταχύτητα 90-100χλμ, μπήκε σε μία ευθεία και μετά έγινε η πρόσκρουση σε δέντρο. Με βάση τις ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και στον κορμό του δέντρου, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 75χλμ την ώρα η ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη τροχοπέδησης ή πλάγιας ολίσθησης στο οδόστρωμα. Ευελπιστώ όταν γίνει καλά η σύζυγος του θύματος ή όταν προσκομιστεί υλικό βίντεο να απαντηθούν τα ερωτήματα».

Ο κ. Μαδιάς αναφέρθηκε σε ένα παρόμοιο τροχαίο με ίδιο τύπο αυτοκινήτου στην Ολλανδία που χτύπησε σε δέντρο σε σημείο κοντά στις δεξαμενές καυσίμων και δεν σημειώθηκαν τα ίδια αποτελέσματα.

Μάλιστα εξέφρασε την απορία μήπως ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε απενεργοποιήσει συστήματα ασφαλείας καθώς η Ferrari πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με πολλά συστήματα ασφαλείας.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει και μετά από λίγα χιλιόμετρα το προσέκρουσε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο σε δέντρο στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο γενικό κρατικό Νίκαιας. Χθες η άτυχη γυναίκα έκανε το πρώτο χειρουργείο στα κάτω άκρα και θα ακολουθήσουν και επόμενα. Να σημειωθεί πως την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού έβγαλε από το αυτοκίνητο ο τραγουδιστής Stan που έτυχε να περνά από το σημείο και σταμάτησε να βοηθήσει.

Όλη η επικαιρότητα