Βιβλίο

Τζούλια Ζησοπούλου: Οδηγός Φενγκ Σούι 2021

Η στήλη της εφ. «Πατρίς» φιλοξενεί Ηλείους συγγραφείς που μας συστήνουν τα νέα του βιβλία
Ακούστε το άρθρο

Υπεύθυνη στήλης: Γιούλη Ηλιοπούλου

giouliiliopoulou2@gmail.com 

Τι θα λέγατε αν είχατε έναν οδηγό για το 2021 που θα σας βοηθούσε να βελτιώσετε το χώρο σας και θα σας έδινε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αλλάξετε τις ζωή σας σύμφωνα με τα προσωπικά σας στοιχεία;

Να γίνετε ο coach του εαυτού σας για το 2021;

Από τις Εκδόσεις Maradel Books κυλκλοφόρησε ο  Οδηγός ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2021 της  Τζούλιας Ζησοπούλου 

Το βιβλίο είναι η 2η συγγραφική δημιουργία της Τζούλιας Ζησοπούλου. Είναι το αποτέλεσμα της 18χρονης πορείας της ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι και ανάλυσης χαρακτήρων. 

Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον σου είναι να το σχεδιάσεις. Ο  οδηγάς ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ 2021 σου δίνει όλες τις πληροφορίες και τις μεθόδους που μπορείς να ακολουθήσεις για να σχεδιάσεις τη ζωή σου, όπως επιθυμείς. 

Ανακαλύψτε τι σας επιφυλάσσει το 2021, τι μπορείτε να κάνετε στο χώρο σας και σε προσωπικό επίπεδο, για να έχετε όλα όσα θέλετε.

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα και  προκλήσεις και ποιό είναι το μυστικό της ευτυχίας;

Για μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη χρονιά, ο οδηγός αυτός χωρίζεται σε 4 ενότητες:

  • Εφαρμογή του Φενγκ Σούι για το 2021. Μέσα από τη μελέτη, προκύπτουν ποια σημεία είναι ευνοϊκά και πως μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ώστε να έχεις άμεσα αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
  • Εύρεση των ευνοϊκών κατευθύνσεων σύμφωνα με τη χρονιά γέννησης. Όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά την κατεύθυνση που σε ευνοεί ώστε να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο ό,τι κάνεις.
  • Μυστικά Life coaching, μία ενότητα που αναλύει τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει ο καθένας από εμάς, ώστε να διαμορφώσει τη ζωή του όπως επιθυμεί.
  • Χαρακτηριστικά της χρονιάς και πως σε επηρέαζε ανάλογα με τη χρονική στιγμή που γεννήθηκες και πως μπορείς να αξιοποιήσεις το 2021 με τα καινούρια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά την Covid εποχών.

Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ και συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και εργολάβους για τη δημιουργία χώρων που συνδέουν και εναρμονίζουν τον άνθρωπο με τον περιβάλλον ώστε να ζουν μια ζωή γεμάτη αφθονία και  ευτυχία στο χώρο που τους ταιριάζει.
Έχει ζήσει πέντε χρόνια στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τα σεμινάρια πάνω στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης και έχει συνδυάσει το Life Coaching με τις εφαρμογές του Φενγκ Σούι στο χώρο και την ανάλυση χαρακτήρων.

Όλη η επικαιρότητα