Ψυχαγωγία

Unsolved Mysteries: Όλες οι λεπτομέρειες για τα άλυτα μυστήρια του Netflix που πήραν το «πράσινο» φως για δεύτερη σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν της σειράς – ντοκιμαντέρ «Unsolved Mysteries – Άλυτα Μυστήρια» που παρουσιάζει γεγονότα, από φόνους μέχρι και υπερφυσικά, που παραμένουν ανεξιχνίαστα, το Netflix έδωσε το πράσινο φως να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν.

Στη νέα αυτή σεζόν του «Unsolved Mysteries», όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr το μοτίβο των 6 επεισοδίων συνεχίζεται και οι άλυτες υποθέσεις κυρίως φόνων και εξαφανίσεων κυριαρχούν. Αν και υπήρχαν πληροφορίες πως το υπερφυσικό στοιχείο θα κυριαρχήσει στη δεύτερη σεζόν, με εξαίρεση το 4ο επεισόδιο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τα 2 πρώτα επεισόδια αφορούν σε δολοφονίες που δεν έχουν διαλευκανθεί.

Η πρώτη είναι του Τζακ Γουίλερ που η σορός του βρέθηκε σε χωματερή και ποτέ δεν βρήκαν ποιος και γιατί τον σκότωσε. Το 2ο επεισόδιο αφορά την ιστορία μίας νεκρής κοπέλας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου μέχρι και σήμερα παραμένει αγνώστων στοιχείων. Η 3η υπόθεση αφορά την απόδραση ενός θανατοποινίτη που μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί με τις οικογένειες των θυμάτων να ζητούν δικαιοσύνη.

Στην 4η ιστορία της σειράς είναι έντονο το υπερφυσικό στοιχείο, μιας και αναλύει περίεργα φαντάσματα και ιστορίες ανθρώπων που χάθηκαν στο φονικό τσουνάμι της Ιαπωνίας.

Το 5ο και 6ο επεισόδιο περιγράφουν τις υποθέσεις μίας γυναίκας που η αστυνομία θεωρεί πως αυτοκτόνησε χωρίς όμως κανένα στοιχείο να δείχνει κάτι τέτοιο αλλά και η υπόθεση με την εξαφάνιση 2 μικρών παιδιών τις δεκαετίες 80′-90′ από την Νέα Υόρκη.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι ιστορίες που παρουσιάστηκαν στη νέα σεζόν δεν ήταν τόσο «δυνατές» όσο αυτές που προβλήθηκαν στην πρώτη σεζόν.

Ξεχωρίζουν τα δύο τελευταία επεισόδια καθώς πραγματικά ήταν ιστορίες που δεν μπορούσες να καταλάβεις τι έγινε και γιατί.

via

Όλη η επικαιρότητα