Ποδόσφαιρο

Β’ Εθνική Γυναικών: Πανηλειακός – Καρυάτιδες Σπάρτης 3-0

Ακούστε το άρθρο

Την προέλαση της στα γήπεδα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, που χθες στο Δημ. Στάδιο Πύργου επικράτησε με επί των Καρυάτιδων Σπάρτης και σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκες μπήκαν εξαρχής δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ό λεπτό η Κιάμου με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της Αντωνίου. Στο 4’, η Βοΐλα απέτυχε από κοντά να νικήσει την γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, όμως στο 7’ ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά της Κιάμου μετά το κόρνερ της Βοΐλα. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου αφού στο 37’ και το 45’ Μπιρίτη και Βοΐλα αντίστοιχα δε μπόρεσαν να νικήσουν την Αντωνίου.  Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Κ. Μπακάλη αφού στο 46’ η Βοΐλα με όμορφη ατομική ενέργεια και αφού πέρασε όποια βρήκε μπροστά της έγραψε με πλασέ το 2-0. Στο 60’ το σουτ του Παρασκευοπούλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 69’, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο της, η Μιχαήλ ανάγκασε την Αντωνίου να πέσει και να διώξει το σουτ που επιχείρησε. Το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ έγινε τελικά στο 77’ όταν η Μπιρίτη με κεφαλιά μετά από κόρνερ της Βοΐλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Διονυσοπούλου, Κουκουβού, Δημοπούλου, Μιχαλοπούλου, Τσουρούλη (67’ Μιχαήλ), Καπαρέλη Ε. (82’ Μαυραειδοπούλου), Βοΐλα, Κιάμου (79’ Καρτάλου), Μπιρίτη, Παρασκευοπούλου (73’ Κουτουζή)

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ: Αντωνίου, Πετρούλια, Παρασκευοπούλου, Μπορμπουδάκη, Πετράκη, Κουντουρόγιαννη, Αναγνωσταρά (53’ Κοζάκη), Κουτσοβασίλη (90’ Μπίτη), Λαμπράκη, Γομάτου, Σιμοπούλου (82’ Λιναρδάκη)

Όλη η επικαιρότητα