ΕΠΣ Ηλείας

Β’ Κατηγορία – Ασφάλειες Αριστογείτων: Στην Α2 και επίσημα ο ΠΑΟ Κακοβάτου

Συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ , με την παρουσία βέβαια και του Κεραυνού Χειμαδιού, και ασχολήθηκε με την ένσταση – καταγγελία του ΠΑΟ Κακοβάτου σε βάρος του! Συγκεκριμένα, στο ματς της 9ης αγωνιστικής Βρίνα – Χειμαδιό (4-0), χρησιμοποιήθηκε  από τη δεύτερη ομάδα,  παίκτης που είχε συμπληρώσει αριθμό κίτρινων καρτών! Ο παίκτης είναι ο Νικ. Μπουλούμπασης, που στο ποινολόγιο που εκδόθηκε την Παρασκευή 25/5 είναι καταχωρημένος να έχει συμπληρώσει στο προηγούμενο ματς (της 8ης μέρας), 10 κίτρινες κάρτες. Που τιμωρούνται με δυο αγωνιστικές. Έτσι ο ΠΑΟ Κακοβάτου, που μετέχει στη διαδικασία κι έχει βέβαια βαθμολογικό κι αγωνιστικό συμφέρον, όπως έχει δικαίωμα από τον ΚΑΠ προέβη σε σχετική καταγγελία. Με βάση τον ΚΑΠ η αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή (και για τέτοια περίπτωση συμπλήρωσης καρτών) τιμωρείται εκτός από τον μηδενισμό στο ματς που έπαιξε, και με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τη βαθμολογία, πράγμα που έγινε με βάση την απόφαση της Π.Ε./ΕΠΣΗ. Έτσι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Κεραυνό Χειμαδιού,  και έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 14 βαθμούς! Στην οποία υπερισχύει από τα μεταξύ τους ματς (στα πλέι οφ) ο ΠΑΟ Κακοβάτου και παίρνει έτσι αυτός την τρίτη προνομιούχο θέση ανόδου! Αντίθετα ο Κεραυνός Χειμαδιού, τερματίζει στην 4η θσεη της βαθμολογίας και ως πρωτος πλέον επιλαχών, θα περιμένει μήπως και δεν δηλώσει συμμετοχή κάποια από τις ομάδες της Α2, έτσι ώστε να πάρει τη θέση της! Η «Πατρίς – Σπορ» ειχε προαναγγείλει αυτή την εξέλιξη από το  φύλλο της «Πατρίς της Δευτέρας», και φυσικά δικαιώθηκε!  

Η Βαθμολογία (σε 10 αγώνες)- τελική

Κεραυνός Βρίνας 26   26-9

Εθνικός Γερακίου 24   17-19

ΠΑΟ Κακοβάτου  14   17-18

——————————————

Κεραυνός Χειμαδιού  14   21-18

Άφοβος Βροχίτσας    14   15-16

Ίφιτος Καλυβίων          8   13-29

* Οι ομάδες ξεκίνησαν με τους εξής βαθμούς: Κεραυνός Βρίνας 7, Εθνικός Γερακίου 7, Κεραυνός Χειμαδιού 3, Άφοβος Βροχίτσας 3, ΠΑΟ Κακοβάτου 0, Ίφιτος Καλυβίων 0.

* Ανεβαίνουν στην Α2 Κατηγορία οι τρεις πρώτες ομάδες.

* Ο Κεραυνός Χειμαδιού έχει έναν μηδενισμό και – 3 βαθμούς!

ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής ΠΑΟ Κακοβάτου):

«Μέτρησε η ψυχή και το πάθος των παικτών μας!»

Στην Πατρίς – Σπορ για την επιτυχία της επιστροφής του ιστορικού ΠΑΟ Κακοβάτου στην Α2, μίλησε χθες ο παλαίμαχος παίκτης  του Ολυμπιακού Ζαχάρως, και «σημαία» του Ζαχαρέικου ποδόσφαιρου και της ευρύτερης περιοχής Τάσος Λαμπρόπουλος, ο οποίος από την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Β΄ κατηγορίας, κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα νεαρά ως επί το πλείστον παιδιά της ομάδας, καθώς έκαναν υπέρβαση, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο!  Για να φτάσουμε στην άνοδο, περάσαμε κυριολεκτικά από «συμπληγάδες», γιατί όπως γνωρίζεται το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα είχε την απαγόρευση των μεταγραφών, έχοντας μόνο 12 παίκτες! Ανέλαβα την ομάδα την  5η αγωνιστική, και παίζοντας με ψυχή και πάθος , καταφέραμε να έχουμε μια καλή πορεία, και να μπούμε άνετα στα πλει – οφ ανόδου. Παράλληλα τον Ιανουάριο ενισχυθήκαμε , και δουλέψαμε σκληρά στη συνέχεια, στηριζόμενοι στο τρίπτυχο της συνεργασίας , Προπονητής, Παίκτες , Διοίκηση!  Έτσι οδεύσαμε και στα πλει – οφ ανόδου, μέχρι που φτάσαμε εδώ!  Όπου πιστεύω , πως  με μια μικρή ενίσχυση, και έχοντας ως βάση τον υπάρχον κορμό, θα καταφέρουμε μια ανετη παραμονή στην Α2 κατηγορία!»

Αφιερωμένη  η άνοδος στον επίτιμο πρόεδρο μας Γρ. Κανέλλη!

Φυσικά  ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Κακόβατο, μετά την δικαίωση στην ΕΠΣΗ, και χθες βράδυ μάλιστα η διοίκηση δεξιώθηκε τους παίκτες!  Οι οποίοι από την πλευρά τους, όπως βέβαια όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφιερώνουν την άνοδο στην Α2, στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου και  «Νέστορα» του Ηλειακού Ποδοσφαίρου Γρηγόρη Κανέλλη, που πρόσφατα πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, ευχόμενοι περαστικά και «σιδερένιος»!

Όλη η επικαιρότητα