Ποδόσφαιρο

Β. Λαμπρόπουλος: Άγγιξε την… τελειότητα για τους Άγγλους, τρέλανε τους Σκωτσέζους ο Πυργιώτης σκόρερ!

Ακούστε το άρθρο

Στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος της «μάχης» της ΑΕΚ με την Σέλτικ οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν ως κορυφαίο του γηπέδου τον Μάρκο Λιβάγια ο οποίος εκτός από το γκολ δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στους Σκωτσέζους και στα 2 παιχνίδια.

Για τους Άγγλους, όμως, και συγκεκριμένα για το Skysports ο MVP του αγώνα και μάλιστα με τρομερό βαθμό ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος!

Ο Πυργιώτης στόπερ της πρωταθλήτριας πήρε 9 με άριστα το 10 για την παρουσία του, ενώ ο Κροάτης ήταν ο αμέσως επόμενος με 8.

Από πλευράς Σέλτικ τρεις παίκτες βαθμολογήθηκαν με 7 και οι υπόλοιποι κρίθηκαν αυστηρά με 5αρια και 6αρια.

Για τον Λαμπρόπουλο αποτελεί μεγάλη δικαίωση όλο αυτό που ζει τον τελευταίο χρόνο καθώς επέστρεψε από δύσκολο τραυματισμό και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που στο μυαλό των περισσότερων δε λογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος, εκείνος όμως αγωνίζεται με τη νοοτροπία του ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ.

Ύμνοι και από τους Σκωτσέζους

Εκτός από τους Άγγλους όμως, με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν και οι Σκοτσέζοι για την ΑΕΚ, αλλά στάθηκαν κυρίως στον Βασίλη Λαμπρόπουλου και ρωτούσαν να μάθουν περισσότερο για τον… MVP των δυο παιχνιδιών με τη Σέλτικ.

Γνωστοί δημοσιογράφοι της χώρας, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ρωτούσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον Πυργιώτη αμυντικό. Αν παίζει στην εθνική ομάδα, ακόμα και για το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Κι ήταν φανερό πως ήταν ο  συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής που συνολικά στα δυο ματς, τους έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση.

Όλη η επικαιρότητα